Wiistar AV, S-Video, CVBS Audio HDMI Pretvornik na S VIDEO+ Kompozitnih S VIDEO Preklopnik Adapter Upscaler HD 3RCA za TV PC

Nov izdelek

€13.11

€17.25

-24 %

Na zalogi

Oznake:

digitalni video preklopnik, s video stikalo, sdi, preklopnik, prikaz splitter, ahd, da cvbs pretvornik, ahd hdmi, 6 video preklopnik, global tv 80 palčni, av koaksialni, av rca splitter

Wiistar HDMI za Kompozitni video S Adapter Pretvornik AV, S-Video, CVBS Audio Converter HD 3RCA za TV Monitor Pregled: 1. V Wiistar HDMI za Kompozitni video in S-video pretvornik ima HDMI signal v Kompozitni Video in S-Video signal in ga pretvori v 1080P. 2. Ponuja rešitve za digitalno zabavo center, HDTV trgovina na drobno in pokazati mesto, HDTV, STB, DVD in Projektor tovarne, hrup, prostor in varnosti, podatkov centra za nadzor distribucije informacij, konferenčna predstavitev, šole in podjetja za usposabljanje okolja.OPOMBA: AV in S video signal ne More izhod hkrati Značilnosti:

1. Tip naprave: HDMI, da RCA Kompozitni&S-video 2. Vmesnik Tip: HDMI vhod: RCA, 4pin s-video out 3. Napajanje: Vhod--100-240 v AC 50/60 hz; Izhod--5V 2A 4. Stereo audio (Stereo zvok je integriran v HDMI out, kot tudi skozi 3,5 mm avdio izhod. 5. Dimenzije: 15 x 8,5 x 3 cm 6. Teža: 200 g Vsebina Paketa: * 1 X HDMI, da Composit video/S-Video Pretvornik * 1 X Napajanje * 1 X Uporabniški Priročnik

O plačilu:

1.Sprejemati plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga Plačila, ki Orgon.si podpira.

2.Plačilo mora biti izvršeno v 19 dneh od dražbe zapiranje, če ne morete prevzem takoj po dražbi zapiranje, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

3.Navedite vaše posebne želje(paketi, vrednost izjava, itd.), ko bo plačilo, ali pošljete sporočilo na nas.

O pošiljki:

1.Vsi predmeti, ki se pošiljajo po vsem svetu v najkrajšem možnem času, in, če imate posebne dostava zahteve, prosimo, povejte nam, preden odpremo.

2.Mi ne nosi nobenih dodatnih uvoznih dajatev, davkov, DDV ali drugih skritih stroškov.Za zavarovanje, ki ga plačate za minimalni davki, bomo razglasi vaše blago kot darilo z nižjo postavko vrednost.Zato vas prosimo, da nas o tem vnaprej obvestite, če imate zahteve za postavko vrednost pred odpremo.

3.Vse parcele pošiljajo po navadni pošti(KN post, HK post) so omejene težo v 2 KG, tako da, če vaš paket prekomerno telesno težo, smo organizirali vaš paket prek 2 parcele.

Po prodaji:

1.Prosimo, poskrbite, da paket prejeli v dobrem položaju, preden boste podpis, ki ga.

2.Če imate kakršne koli težave z blagom ali našo storitvijo, prosimo, obrnite na nas kadarkoli, brez obotavljanja, namesto šolanja povratne informacije ali odpiranje spora, in bomo rešili to asap.

3.Naše storitve namen je, da bi vsaka stranka imela dobro izkušnjo nakupovanja.

4.Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami pregled, ki bo prinesla boljše razvoj priložnost, da naši trgovini.Dobre povratne informacije, se bo vrnil k vam.

5.Predlogi so dobrodošli.

Priključek B RCA,S-Video,
Postavka Vrsta video converter
Številka Modela WS-Z13A
Značilnosti HDMI za AV S video converter
Spol Moški-Ženski
Vrsta hdmi2av
Velikost 150*80*35 mm
Blagovna Znamka wiistar
Priključek A HDMI
Funkcija HDMI za AV, S-Video prilagodilnik pretvornika
Tip Vtiča US
Uporaba Predvajalnik DVD-jev,Multimedija,TV OKNO,Zaslon,Televizija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni