Za moške, ki Niso Železa Kariran Karirasti Črtasto Majico Dolg Rokav Standard-fit Gumb-up Priložnostne Bombaž Gingham Enostaven za nego Majice

Nov izdelek

€27.05

€49.18

-44 %

Na zalogi

Oznake:

dolgo sleevs polo, polo bela, Majica, kariran rokavi ženske, moški pulover, figur, iron man, , ovratnik ponaredek, kariran kavč, ženske seksi long sleeve majica priložnostne, gingham vrh

Velikost Grafikona

Ta velikost grafikona je namenjen samo za referenco.Velikosti lahko razlikujejo med blagovnimi znamkami.

Pozornost Nasveti

1) Če se ne morete razumeti naše velikosti, opis ali ste v dvomih glede velikosti , Prosimo, kontaktirajte z nami .prav tako lahko povedal svojo višino ,težo in druge meritve, da bi, e.g 180 cm /80 kg ali 5'11"/175lb.

2) Običajno, majica velikost mora biti večji od vaše velikosti telesa.lahko preverite vašo običajno srajco.če je vaše telo koša je 100 cm, predlagamo, da se odločite majica s 104 cm ali 108 cm.

Predstavitev Modela

Podrobnosti Izdelka

Slike Podrobnosti so prikazani z barvo CZLX609

Dostava

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 1~5 dni, ko je vaše plačilo je popolnoma preveriti.

2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko zraka mailpost) zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Barve

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Številka Modela CZLX607
Spol MOŠKI
Tip Majice Priložnostne Majice
Blagovna Znamka CAIZIYIJIA
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Kariran
Material Bombaž
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Postavka Vrsta Majice
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Slog Smart Casual
Tkanine 100% Bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Velikost naročila Azijske Velikost
Rokav Dolžina(cm) Polno
Prsih Žepi NOBEN
Vrsta Tkanine Broadcloth

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni