Luna In Zvezde Macrame Tapiserija Steni Visi Dekor Tkane Tapiserija Macrame Dekoracijo Sten Za Zidovi Domov Soba, Spalnica Dekor #8

Nov izdelek

€3.24

€4.38

-26 %

Na zalogi

Oznake:

sneg tapiserija, gobelin, velika luna steni visi, lev steni visi, tapestri steno, preproga steno, macrame tkane steni visi velika, ročno oblike imetnika, romantični macrame tkane steni visi, luna necklac

Opis:

Material:bombaž+lesa

Velikost:S:19 x 80 cm/B:20 x 96 CM

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x Tapiserija

Opomba :Slog A in B ne vsebujejo svetlobe niz, Slog C vsebuje niz svetlobe

Značilnosti:

1. Prvotni načrt, ročno tkane, vsako podrobnost tapiserija je polno ljubezni.Luna obliko in star obliko kovine kroga so izdelani z retro zvezde, naravno modro-sivo perje, lesene kroglice,kristali kamene obesek in visoko kakovostnih preje, ki so lepe in lepo.Boste ljubezen ta blue dream catcher.

2. To je odlično darilo za vse priložnosti, kot so Valentinovo, rojstni dan, baby tuš, itd.To je tudi odlična dekoracija za Božič, poroka in foto rekviziti.

3. Izdelan iz visoko kakovostnih naravnih bombažnih niti in naravnega lesa, okolju prijazno, močan in vzdržljiv, zelo primerna za v vrtec dekoracijo ali katero koli drugo sobo z otroki.

4. To je lepo oblikovana steno, tapiserija, ki lahko prinese toplino, udobje in veselje vsem v vašem domu.

5. Bohemian steni visi tapiserija je primerna za notranje urejanje številnih priložnostih, na primer ob postelji, kavč, kamin stojalo, otroška posteljica ali okna, ki lahko ustvarijo udobno dotik za svojo družino.

Paket je vključeno:

1 x Tapiserija

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

vzorec Luna Zvezda oblike
Preproga Prodaja kos
Material Poliester / Bombaž
Okvir No
Tehnika ročno
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Oblika luna star
Slog Jacquard
Številka Modela Macrame Tapiserija
Poreklo CN(Izvora)
Design muslimanske
Čiščenje Tip Ročno Pranje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni