70mai Jump Starter Naprave Avto BatteryPower Banke Pravi 11000mAh Avto Starter Auto Buster Avto Sili Booster Avto Polnilec

Nov izdelek

€41.09

€82.19

-50 %

Na zalogi

Oznake:

70mai xiaomi, naprava start, 70mai, yaber avto jump starter moči banke, Skok Starter, komplet avto ojačevalec, booster pištolo, avto charg, xiaimi jump starter, avto ojačevalec

Nov Prihod 70mai Avto Jump Starter Coche 70 Mai avto Jump Starter Moči Banke Z Vrečko Avto Jumpstarter Auto Buster Avto Sili Booster

Kako uporabljati 70mai Jump Starter?Uporabljate napravo kot 12V jump starter:

1. Priključite jump starter na napravo.Zagotoviti, da indikator za baterijo posnetki so off. 2. Priključujte posnetkov pravilno, da pozitivne in negativne koncih akumulator.Rdeče posnetka mora biti priključen na pozitivni (+) konča, medtem ko črna posnetka mora biti priključena na negativni (-) konec.Nato sledite spodnjim navodilom: Če zelena lučka vklopljena, je povezava pravilna in baterijo je mogoče skok začetek.Ko rdeča lučka vklopljena in zumer zvok mogoče slišati, posnetke, ki so priključeni na napačnih koncih.Priključite posnetkov pravilno in poskrbite, da bo zeleno luč vklopljena pred skok začetni baterije.Če zelena lučka utripa in zumer zvok mogoče slišati, napetost je prenizka.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, da se zelena lučka neha utripanja.Jump start baterijo v 30 sekundah.Ko sta zelene in rdeče luči niso vklopljene in ne zumer zvok mogoče slišati, baterijo, se lahko zaključi, pa je poškodovana.Zagotoviti, da posnetke, ki so povezane s pravilno konča.Pritisnite tipko za povečanje gumb in počakajte, thegreen lučka vklopljena.Jump start baterijo v 30 sekundah 3. Po avto je skok začel, odstranite baterijo posnetke.

Neodvisni osvetlitev stikalo,ki ga lahko spremenite v osvetlitve ,Stroboskopske osvetlitve in SOS signalna luč za eno stikalo.

V celoti napolnjena stanje,lahko uporabite označite razsvetljavo neprekinjeno 48 ur.Pomagal nujne situacije svobodno, ko je vaš avto opremljen z njim.

NE Anti-reverse oblikovanje vmesnika,se lahko priznajo samodejno, ko baterije posnetek se obrnil,izogibanje napačno delovanje.

Splošno enostaven za uporabo, skok starter, ki je idealen za vse newbie.

Povežite prenosni jump starter, začetek vašega avtomobila, odklopite jump starter, in nato pustite.Ni treba čakati na nekoga, da vas rešim, skrbeti sami, in dopusta.

V bistvu enake velikosti kot prenosna moč banke za pametne telefone

Mobilni telefon bo vedno 4% z energijo baterije, ko ste jih najbolj potrebujejo.Dober razlog, da moč pack jump starter v avtu je, da večina bo imela vrati USB, ki so na njih, ki jih lahko uporabite za polnjenje telefona.Uporabite ga lahko tudi za polnjenje tablice in karkoli drugega, da dobi je polnjenje prek USB tetivi.

Osnovni Parametri

Dimenzije: 163×87×27 mm Zmogljivost: 11100mAh(41.07 Wh) Izhod: 5V / 2.4,12V jump starter vrata Vhod: 5V / 2A čas Polnjenja: ≤5.5 ur Jump start tok: 250A Vršnega toka: 600A delovna temperatura: -20℃~55℃ Polnjenja temperatura: 0~55℃

Pakiranje Seznam

70mai Jump Starter×1 Napajalni kabel x 1 Smart baterije posnetek×1 Vrečko za shranjevanje×1 Uporabniški priročnik×1

Opombe:

1. Prosimo, skrbno preberite ta priročnik pred prvo uporabo naprave. 2. Naprave ne sme uporabljati v kraj akumulator. 3. Naprave ne uporabljajte kot igrača. 4. Za zmanjšanje tveganja za poškodbe, ki so tesno nadzoruje vse otroke, ki so okoli naprave. 5. Naprava je namenjena za skok zagon na 12V akumulator in se ne sme uporabljati za druge namene. 6. Prosimo, uporabite baterijo posnetke, ki.Če je baterija posnetek ali kabel poškodovan, naprave ne uporabljajte, saj lahko to povzroči ogenj, električni udar ali druge osebne poškodbe. 7. Ne povezujte pozitivnih in negativnih konča baterije neposredno. 8. Pred skok začetkom akumulator, zagotoviti, da se priključki so brez rje in druge tuje predmete.Povežite napravo varno baterije posnetke, da bi preprečili skok začetek delovanja iz statusa prizadetih s slabo povezavo. 9. Po akumulator je skok začel uspešno, odklopite napravo iz akumulatorja v roku 30 sekund, da se prepreči kakršno koli škodo. 10. Naprave ne uporabljajte za več kot 3 krat zapored.V nasprotnem primeru naprava se lahko pregreje in poškoduje.Če gre za več skok začne jih je treba opraviti, zagotoviti obstaja interval od 2 minut med vsako skok začne. 11. Ne uporabite posnetke za polnjenje katere koli druge naprave. 12. Ne postavljajte v okolje, kjer temperatura preseže 60℃. 13. Polnjenje je treba storiti pri sobni temperaturi med 0℃ do 45℃.14 14. Ne izpostavljajte naprave za dež ali potopite v vodo. 15. Naprave ne polagajte v vročini ali v ogenj. 16. Izdelka ne uporabljajte v okolju z eksplozije, na primer v bližini vnetljivih tekočinah ali plinih, ali v prisotnosti prahu. 17. Pred uporabo naprave, se prepričajte, da je nekdo v bližini, dovolj, da vas slišimo ali nudi pomoč za vas. 18. Pred uporabo naprave, odstranite vse kovinske predmete na svoje telo, kot so prstani, zapestnice in ogrlice. 19. Za zmanjšanje tveganja za poškodbe napajalni kabel in kabel, prosimo, izključite napravo iz baterije posnetkov z baterijo posnetek plug. 20. Ne uporabljajte poškodovanih ali spremenjenih baterije.V nasprotnem primeru je lahko privede do nepredvidljivih posledic, kot so požar, eksplozijo ali poškodbe. 21. Prosimo, uporabite napajalni kabel, ki eno ali podobnih specifikacija za naprave vhodna vrata za polnjenje naprave. 22. Ne polnite napravo, takoj ko se uporablja za skok začetek akumulator. 23. Naprave ne uporabljajte za skok začetek akumulator, medtem ko se polni. 24. V ekstremnih primerih lahko tekočina pušča iz baterije.Ne dovolite, da se tekočina, ki prihajajo v neposredni stik z vami, z roko ali koža.V primeru stika, pranje del takoj z milom in vodo.Če vam tekočina po nesreči pride v oči.Umijte oči z hladno vodo vsaj 10 minut, preden zahteva zdravniško pomoč. 25. Kot napravo vsebuje litijevo baterijo zavrzite v skladu z lokalnimi predpisi, ki se na koncu izdelek, storitev življenje.

Stopnja Konverzije 60%~70%
Postavka Velikost 163 x 87 x 27mm
Paket Velikost 197 x 120 x 100mm
Blagovna Znamka 70mai
Hitro Polnjenje Dvosmerni Hitro Polnjenje
Zunanje Testiranje Certificiranje UL
Vršnega Toka 600
Napetost 12V
Število vgrajenih Baterij 6
Material PC+ABS+UV
Posebne Funkcije SOS Razsvetljavo
Pakiranje Seznam Skok Starter + Polnjenje kabel + Smart baterije posnetek + Skladiščenje vrečka + IM
Baterija Kapaciteta(mAh) 10000-12000
Zmogljivosti 11100mah/3,7 V 41.07 Wh
Certificirani MSDS
Element Teža 0.92KG
Številka Modela Midrive PS01
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni