MANILAI Zlitine Momenti Choker Ogrlice Zapestnica Kompleti Za Ženske Izjavo Obesek Ogrlice Bangle Določa Nakit Stranka Accessorie

Nov izdelek

€3.28

€4.69

-30 %

Na zalogi

Oznake:

jewelri, izjava necklac, komplet ženske, afriški nakit set nigerijski poroke, poročne, ovratnik pogovor, bangl, zapestnica ženske, dekoracija poročne nakit sklopov, zapestnica moški, yanhui srebrni nakit

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, vam ponujamo najboljšo storitev.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo o vrstnem redu.Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Uživajte vaše nakupovanje!!!

Stil 2 Bijoux Collier Femme
Slog 5 Indijski Nakit Set Poroko
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec KROG
barve zlato, srebro
Postavka Vrsta Nakit Sklopov
Slog 4 Komplet Modni Nakit
Slog 3 Parure bijoux femme
Slog 1 Choker Določa
Priložnosti Sodelovanje , Darilo , Stranka,Wlfare
Blagovna Znamka MANILAI
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Material Kovine
Spol ŽENSKE
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Teža 78Garms
Številka Modela CE4957 BL648
Slog indijski nakit set
Vključena Dodatna Postavka Opis Ogrlica +Zapestnica
Nakit Določa Vrsto Ogrlica/Zapestnica

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni