Anpviz 8MP 4K Dome POE IP Kamere IR 30 m na Prostem Varnosti CCTV Video Nadzor Nepremočljiva Cam Omrežna Kamera ONVIF IP66 P2P H. 265

Nov izdelek

€67.10

€87.14

-22 %

Na zalogi

Oznake:

varstvo varnostne kamere, 4k delovanje fotoaparata, fotoaparat secur, ipcamera, anpviz poe, video surveil, 4k kamere ptz, fotoaparat m12, onvif, kamera video

Obvestilo pred nakupom: Davčne&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Orgon.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

Ultra HD 8 milijona slikovnih pik z visoko ločljivostjo

Z visoko ločljivostjo, veliko bolj jasno kot 1080p in 720p.Vse kamere ponujajo neverjetno jasne in svetle slike dejanskih barv, ki vam omogoča, da vidite vse predmete, ki zelo jasno.

Visoka kakovost nočno gledanje do 30 metrov

Nočno gledanje na daljavo lahko doseže 30 metrov.Visoka kakovost ir nočno vizijo nadzorne kamere zajem jasno video dokaz, kraje in sabotaže v nizko svetlobnih razmerah.Spremljajte varno domov, zaščito vas in vaše družine, in da se boste počutili sproščeno.

PoE – Enostavna Namestitev, Plug & Play

Pravi plug and play varnostni sistem!To zunanja oblika PoE (Power over Ethernet), z enim kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video prenosa signala.Enostavno ožičenje – ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike.

Vrhunske H. 265 Video Stiskanje

V H. 265 standard kodiranja omogoča snemanje do 4-krat dlje kot H. 264 z enako HDD.Na isto pasovno širino, je notonly prenaša jasnejše in bolj gladko video, temveč tudi prihrani več disk prostora, s tem prihrani veliko denarja za vas.

Vremensko kovinsko ohišje,pogosto uporablja za dom in na prostem

Fotoaparat Delovna Temperatura: -25°C ~ 50°C (-13 ℉ ~ 122 ℉)

Enostaven dostop preko brezplačne Mobilne Naprave, APLIKACIJE in PC Software

Ko greš ven,vam ni treba ni skrbeti za svoje premoženje security.By s to digitalno kamero sistema,lahko daljinski prikaz videa v živo hkrati na voljo kadarkoli in kjerkoli, z wifi/Mobilnega omrežja na pametni telefon/iPad/PC.Z brezplačno aplikacijo "Danale" .Watch live streamov in si gledanju takoj, pomagali vam bivanje obveščeni, kadar koli, kjer koli.

Delo z Hikvision&Dahua&Anpviz NVR

ONVIF Skladnosti & Hikvision Združljiv-ONVIF določa skupne protokol za izmenjavo informacij, omogočiti večjo interoperabilnost v multi-vendor omrežja, video sistemi, Kot Swann, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, Itd.Najbolj pomembno je, da je Hikvision Združljiv, plug and play z Hikvision NVR; Enostavno nastavite.Blue Iris, Ispy, Mejnik podprte, NAS, QNAP,programska oprema NAS podpira.

Vloga je povezovanje z Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P, na Primer ) Ni nobenih drugih dodatnih operacij, neposredno poveže naše Anpviz 5MP kamero Dome Varnostna Kamera Hikvision NVR POE vrat.Hikvision zasebnih sporazum, ki bo poskrbela, da "Play & Play" takoj.

High-End Quaity Garancija: Vse naše blaga, ki so narejeni po VRHU proizvajalec na Svetu.

7-24 poprodajne storitve: Imamo odlične prodaje in poprodajnih ekipa za podporo vam.

Hitra dostava: imeli Smo zgradili HU, DE, ES, AU, NAS Skladišče.Večina naših postavke so stanja na lokalni ravni, da poskrbite, da hitro dostavo.

Strokovno Ekipo, saj 2006: To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.

Stranka uvoznih dajatev in Davka ( DDV), ki NE VKLJUČUJEJO : Kupci, ki morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Daljinsko dostave polnjenje: Če je vaš naslov na daljavo, boste morali plačati dodatne stroške prevozov ali pls, da nam drug naslov, ki ni oddaljeno.

Specila za ruski prijatelji: ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Orgon.si Premium Ladijski promet).Drugače Orgon.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju dostave.

15 mesecev garancija za večino izdelkov od datuma nakupa.

V garancijskem roku lahko obrnete na našo tehnično podporo, ekipa kadarkoli s sporočilom; E-pošta, Telefon; Skype; Facebook; Youtube.

Visoke Ločljivosti 8.0 milijona slikovnih Pik
Blagovna Znamka anpviz
Objektiv (mm) 2,8 mm
Audio Izhod NOBEN
Senzor CMOS
Certificiranje CE
Napajanje S POE tehnologijo
TF Kartica NOBEN
Slog Dome Kamera
Stenski Nosilec Zgornja meja
Napajanje(V) 12V
Tehnologija Infrardeči
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Poraba Energije(W) 5W
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Stiskanje Video Format H. 265
Poreklo CN(Izvora)
Zorni Kot 100°
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lux
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Vrsta IP Kamera
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Številka Modela IPC-D380W-S
Namestitev Zgornja meja
barve Bela
Shranjevanje NOBEN
IR Razdalja(m) Do 40m
Podprte Mobilne Sisteme ios
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Milijona slikovnih pik 8MP

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni