AN8571 10G SFP+ za Omrežno Kartico & Stikalo Multimode Modul SR 850nm oddajnik in Sprejemnik

Nov izdelek

€9.04

Na zalogi

Oznake:

ribe omrežja, 10g stikalo, 10gbe sfp, pci e sfp, maline 4 b, ozadje za rojstni dan, 10 gb stikalo, 10ge omrežna kartica, 10 gigabitno mrežno kartico, pcie sata

Opis Izdelka

AN8571 10G SFP+ multimode modul 850nm 1. V SFP+ vmesnik ima konfiguracijo laserske naprave, uvoženega iz tujine, tako da je prejemanje in pošiljanje naprave se lahko sprostil.Občutljivost, nizko dušenje in visoko zmogljiva visoko-kakovostno laser naprave so pomembne komponente sprostil optične povezave. 2. Natančen in popoln pregled prst, zaradi česar vezja sestavni del precizne kombinacija in natančnost kovinski kalup lupini komponente več prestižnih na videz, in se zmanjša temperatura ustvari, ko se luči modul deluje. 3. Težke kovine, zaradi česar, vstavljanje in unplating težko zlata izdelave lahko zagotovi ponovi priključevanje in izklapljanje, imajo visoko-kakovostno povezavo, ki je strogo nadzor nad predpisovanjem debelina posameznega izdelka, in prispevati k boljši kakovosti zlata plast za doseganje odlične kakovosti povezave 4. Področje uporabe: fiber network switch, omrežje požarni zid, vlaknin komunikacijska oprema, optični omrežni usmerjevalnik in vlaknin omrežna kartica

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Zakaj vam nakup iz Ceacent Podjetje?A: Ceacent je podjetje, specializirano za shranjevanje in omrežjem.Smo že v tem poslu več kot 10 let.V: Kaj so izdelek prednosti Ceacent?A: Kakovost in storitev, ki so naši največji prednosti.Naše nadzor kakovosti in po-prodajno službo bo zagotovil najboljšo storitev.Q: Ali Ceacent je pravi naslov pisarne ali samo prodajajo na Ali Express?O: mi Smo redno teče podjetje z več kot 30 zaposlenimi.Imamo lastno pisarno in skladišče, QC oddelek.

Garancija/Vrnitev/Vračilo Kupnine

1. Vse Krmilnik za Kartice, Omrežne Kartice, SAS HBA convered z 3 leta garancije. 2. Kabel, Modul, Drugi Dodatki, pokrita z 1 letno garancijo 3. Pišite nam v roku 7 dni po prejemu blaga, imate 30days vrniti. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni embalaži.V vseh delih. 5. Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 6. Vračilo kupnine v roku sedmih dni po prejemu vrniti. 7. Smo nosi vse dostava odgovoren, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

Plačila in dobave

Sprejemamo Alipay, PayPal, Zahodne unije, T/T.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive preko PayPal ali Depozitni in Ali express.Uvozne dajatve so davki, ki niso vključeni.Mi lahko ladja blaga v vseh delih sveta skozi glavna poštnih in hitre načine.Prosimo, izberite logistika metoda primerna za vas glede na vaše stroške in čas.Zgoraj navedeni stroški ne vključujejo tarifne.

Številka Modela AN8571
Blagovna Znamka CEACENT
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje ROHS
Paket Da,
Vrsta Vmesnika PCI Express
Vrsta Dodaj Na Kartice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni