1/16 Norman Bojevnik, Hastings, 1066 Smolo kit Bankrot GK starodavna vojna tema, Nepremazan Brez barv

Nov izdelek

€5.91

€6.57

-10 %

Na zalogi

Oznake:

bankrot kit smole, država temo, bankrot model smole, model smole, 1 16 slika smole, gnome žig, ozadje kavboj, doprsna kipa v unpainted smolo kit, alicate varovalni obroček, ozadje zahodni

1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez barve, nesestavljeni.

2:vsi izdelki so brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, ne fotografije. (um, prosi kupce, da skrbno izberejo)

3:po prejemu izdelka, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, to je prvič, da bomo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4:če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami, pohvale!Najlepša hvala!

5:jaz sem fanatični model navdušenec sam.Razumemo vaše potrebe.Število izdelkov je omejeno.Obstaja veliko izdelkov, ki se ne sprosti.Tako da, če imate kakršne koli zahteve, prosimo, obrnite na nas.Upam, da vam bomo lahko pomagali.

Material Smole
Izvirni Paket No
Lutke Tip Model
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Obrazec Unassambled
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Številka Modela X-0031
stanje Na Zalogi
Daljinsko Upravljanje No
Lestvica 1/16
Postavka Vrsta Model
Opozorilo Ni primerna za ljudi, mlajših od 14 let, in blago, ki potrebujejo t
Spol Unisex
barve Unpainted
Mfg Serijske Številke Smole
Starostni Razpon > 14 let
Tema Vojaško
Blago Atribut Skupščina
Zaključek Stopnja Polizdelki Izdelka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni