Otroci DIY Čutiti Božično Drevo Smily Santa Claus Okraski 2021 Novo Leto, Darila Umetno Drevo Božično Dekoracijo za Dom

Nov izdelek

€5.98

€8.80

-32 %

Na zalogi

Oznake:

umetna smreka, pu drevo, Bor, tinsel drevo, 150 cm božično drevo, christma drevo, umetno božično bor, drevo, 150 božično drevo, umetno drevo bela

Funkcija:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Božično Drevo design,dodajte več Božično vzdušje za vaše stranke,itd.

Barva:Kot na sliki

Velikost: Kot na sliki

Funkcija:

1.Tako enostavno, da zrkla!drevo okraski so izdelani iz klobučevine

2.otroci Izberejo svoje najljubše okraski!Da membrana oblikovan drevo,pripisujejo nekateri /'/'leaf/'/' počutil žogo,potem omogoča otroku, da prosto visi okraske na kjerkoli na drevo.

3.To čutiti Božično drevo za otroke, ki bodo kot nalašč darilo za vašega malega malčka, za Božič.To bo vaš malo malčka zasedenih v tej sezoni.Ne samo, da boste imeli nekaj precej časa, da mu boste pomagali, da igrajo na lastno medtem ko, ki mu omogoča, da gradijo Božično drevo način, kako mu je všeč.Na ta način naj mu graditi svoje razvojne sposobnosti, kot je navedeno prej.

4.Otroci igrajo DIY zase,lahko ostanejo proč od Božično drevo doma in se izognili težave zlom Božično drevo obesek.

Obvestilo:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.

Seznam Vsebine:

1 kos DIY Čutiti Božično Drevo

O Shippingment: 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Vrnitev&Vztrajanju Pri Ponovno Odkritem: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.O Povratnih Informacij: 1.Vaše mnenje je zelo pomembno za naše Poslovanje/'s razvoja,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala. 2.Ne/'t leave Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Svetlobna Da,
Funkcija 5 navidad 2019
Ime diy božično drevo
Material Počutil
Uporaba Tabela Dekor
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 6 Toddlers Božično Drevo Igrača
Funkcija 7 Rojstni dan okraski otroci
Velikost 55x70cm(21.6inchx27.5inch)
Funkcija 4 Božično dekoracijo
Teža 400g
Številka Modela S-SDS-DSJ
Funkcija 2 božično darilo
Funkcija 8 Darilo
Funkcija 3 okraski za božična drevesa
Funkcija 1 božični okraski za dom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni