Koason 10.25" IPS Zaslon, GPS navigacija ZA BMW X5 F15 NBT X6 F16 Android 8.1 Avto avdio Video auto Multimedijski Predvajalnik, stereo

Nov izdelek

€325.93

€525.69

-37 %

Na zalogi

Oznake:

bmw f30, bmw x5, nbt, bmw x5 f15 android, bmw x6, avdio bmw cic, audi lvds, ščitnik zaslona bmw, bmw x6 f16, nbt zaslon

Koason PX6 Android 8.1 2G RAM, 32 G ROM Avto avdio Avto GPS Navigacijski Sistem Media Predvajalnik za BMW X5 X6 F15 F16 Za 2014-2017 NBT

Značilnosti: 1. Hd 16:9 LCD IPS zaslon (1280 x 480 ločljivost), G+G Kapacitivni zaslon na dotik. 2. Vgrajen GPS Navigacijski sistem. 3. Podpira 1080P video predvajalnik, MPEG2,MPEG4,H. 264,VC-1, RM,RMV,AVS,VP6,VP8,MKV,AVI,MP4,MO—V,WMV, itd. 4. GPS podporo iGo map in waze itd. 5. Podpora 720P/1080P HD DVR, snemanje in shranite fotografije v SD. 6. Podpora rearview fotoaparat, kamera spredaj in DVR ali 360 kamere. 7. Podpora 1TB HD. 8. Notranji wifi vgrajen z zunanje antene wifi in 3G/4G pripravljen. 9. Ogledalo povezavo dveh način nadzora. 10.Podpora 2 načina USB. 11. En način avdio izhod.Štiri načine video vhod. 12. Podpora originalni radijski sistem, kot so radio,CD, BT, kamera Zadaj,Radar in iDrive. 13. Podpora za digitalno TV (AUX vhod) in DAB+Radio (neobvezno). 14. ID5 ID6 UI neobvezno znotraj nastavitev.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.dostava je preko UPS, DHL ali običajno to traja približno 5-7 dni, da pridete .

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske takse, dajatve in davki za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Postavka Velikost 10.25 PALČNI
X5-Leto 2015
Vmesnik LVDS
Funkcija 4 X6 GPS navigacija
barve črna
Zaslon 10.25 palčni IPS otipljiva
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Vrsta Materiala plastika+kovine
Operacijski Sistem Android
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
RAM 2G
Din Eno Din
Ločljivost 1280*480
Napetost 12V
bmw model X5
ROM 32 G
Ime Modela KS-8507
Blagovna Znamka Koason
Funkcija 3 X5 GPS navigacija
Velikost Zaslona 10.25"
OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena)
Sistem Android 8.1
Funkcija 2 GPS navigacija za BMW F16
Digital Media Format mp4
Za Vozila Znamke/Modela BMW
Out Power NA
Element Teža 2.0kg
TF/Micro SD Slot, 1
Funkcija GPS navigacija za BMW F15

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni