Brezplačna Dostava WaveTopSign Filtrira UV Steklena Cev Dia. 13-16 mm Dolžina 135-192mm uporabite za Lasersko Varjenje in Rezanje

Nov izdelek

€6.17

€6.49

-4 %

Na zalogi

Oznake:

laserskega varjenja, laser vara stroj, laser mw, 3d blok, veliko prtljage vrečko 30 kg, pribor za varjenje, laserski kazalec uv, filter laser, maska varilna, co2 laser

Značilnosti:

Površina je brezbarvna ali rahlo modro, in razdelek, ki je svetlo modre barve.V kvarčno cevko prepojena z bizmut in drugih elementov v sledovih, lahko učinkovito blokira vse sevanja UV-B in UV-C, uv žarki in večina UV-A, uv sevanje in filtrom iz ultravijolični žarki 190-320 nm valovne dolžine v ultravijoličnem spektru, da bi se izognili nevarnosti človeško telo ima maksimalno prepustnostjo vidne.Uporablja se za proizvodnjo okolju prijazne električne vir svetlobe izdelkov, kot so kremen halogenske svetilke, plinske svetilke in UV svetlobnimi viri.

Xenon žarnica / Kripton svetilka hlajenje cevi, filter, cevi, filter UV cev, kremen stekleni cevi, ki je eden od ključnih elementov, različnih laserji.

Umeščen je zunaj xenon žarnica/xenon žarnica skozi hladilne vode promet, medtem ko je filtriranje ven ultravijolični žarki.

Premer 13-16 mm
Dolžina 135-192mm
Blagovna Znamka wavetopsign
Vrsta Drugo
Številka Modela Filtrira UV Stekleni Cevi
Mehansko Obnašanje 2.2 g/cm3
Uporaba Komercialni Proizvodnji

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni