Lesene Geoboard Matematičnih Manipulativne Materiala Array Blok Geo Odbor Grafični Izobraževalne Igrače, Z Vzorcem Karte Montessori

Nov izdelek

€9.45

€11.80

-19 %

Na zalogi

Oznake:

montessori igrača, montessori, lesene dreves igrače, pliš, baby montessori, strani iron man, material montessori matematike, lesene geo odbor, razvojno izobraževalne igrače, pexeso

Bullet Točk:

1、Enostaven za Uporabo: Tam je zaokrožen nohtov na hrbtu, mali vrh in dolgimi nohti na hrbtni strani omogočajo mali prst, da enostavno zgrabi in ostati na njej.Res razširiti obseg svojo obliko.

2、Tradicionalno Poučevanje Igrača: To je Montessori tradicionalno poučevanje igrača.Priporočljivo je, da se 18 mesecev ali več.To lahko poveča svoj otrokovo domišljijo in koordinacije, izboljšanje oči-roke, usklajevanje, barvo in obliko priznanje.

3、Široko Uporabo: Vsebuje 20 slik 36 gume pasovih (4 barve) s svojo domišljijo, dal različnih oblikah na šahovnica z 8 × 8 Geoboard, kot so trikotnik / kvadrat / žival / število / črka, itd.Enostavno kombinirajo in zlahka splita, zelo primerno za družine in šole.

4、Čvrst in Vzdržljiv: Vse deske počutijo zelo močna in trpežna in podporo tudi, ko je igral z njimi.Band je tudi zelo močna in ne bo enostavno pokvarjen. (Odraslih potrebne usmeritve za otroke, stare od 1 do 3)

5、Kakovosti Storitev: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z mano.

Opis:

To je darilo za kogar ta igrača je vedno zelo priljubljen v svoji pre-k in predšolske razrede.To je ena igrača otroci vedno borijo več na vrtec.Pick ga želite videti Geo - odbor je razlika.V razredu preizkušeni in pripravljeni za uporabo doma ali v šolo.

Specifikacija:

Odbor velikost: približno 15 cm/5.91 v

Teža: približno 14,4 oz

Seznam Vsebine:

1*lesene plošče

24*vzorec kartice(5 prazne kartice 19 geometrijske kartice).

36 latex razredi

Starostni Razpon 5-7 Let
Opozorilo 5-7 Let
Številka Modela Živali & Narave
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Tema Živali & Narave

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni