Brezplačna Dostava Ročno Poslikane Smešno Pes, Ki Uživajo Kokakolo In Kokice Oljna Slika, Ročno Počitnice Buldog Oljna Slika Na Platnu

Nov izdelek

€16.44

€32.88

-50 %

Na zalogi

Oznake:

angleški buldog, coca cola dekor, coca, avto dobro, avto nalepke, francoski buldog, doma skandinavski slog, smešno plakat, coca cola majica, brada avto

Dobrodošli v Oushimei Trgovina ,

Uživajte Vaše Nakupovanje !

Oljna slika Kratek Opis Oljna slika Podrobnosti Ime izdelka Oljna slika Metarial Visoke kakovosti platna in barve Slog Ročno Poslikane Velikost po Meri Odpremo Vrata Shenzhen Okvir Obrnite na Nas OEM na Voljo MOQ 1 KOMPLET

Opis Izdelka

Drugi morda vam je všeč Naša Slikarstvo Materiala

Embalaža & Dostava

Embalaža : Samo platno embalaže ,smo splošno uporabo mehurček vrečko in risanka pakiranje zagotoviti varnost za oljno sliko,če želiš meri ali skupaj z okvirjem embalaže,samo stik z nami ,lahko govorimo bolj podrobno.

Dostava: Mi lahko ponudi vse skupaj tranzit rešitve,iz embalaže in palletizing za dostavo v pristanišče in Ladijski promet.Bomo izberete hitre prevoze za vas.Naše Storitve

100% Ročno Poslikane Oljno Sliko.

Prilagodite katero Koli Sliko Vse Velikosti želiš sliko.

Hiter Odziv& Dostava in majhna, da bi tudi sprejeti.

Strokovno Prodajalca In Po-Prodajnih Storitev Vam Pomaga Rešiti Problem .

Trženje v Oljno Slikarstvo Več kot 20 Let , In so Specializirani za Izvoz Več kot 15 Let Izkušenj, Informacij o Podjetju

Pogosta VPRAŠANJA

1,Olje slika je ročno poslikane to?

A: Ja,Naše slikarstvo, so popolnoma ročno z našo poklicnih umetnikov.

2, Kakšno platno ste jih uporabili za Oljno sliko?

A: Običajno za moderno slikarstvo uporabljamo kakovosti poliester platno, če potrebujete bombažno platno, prosimo, sporočite nam, mi lahko uporabite čisto bombažno platno za vaše naročilo.Za visoko kakovost slike, smo vedno uporabljajo visoko kakovostnega bombaža, mešano perilo platno.

3, Kakšno nosila ki ste ga uporabili za vaše slike?

A: na voljo so tri vrste lesa nosila bar smo pogosto uporabljate, borov les, paulownia lesa in jelka lesa.Borov les je močan, vendar malo težko, Paulownia les je lahek, za velik obseg slikarstva, to je najboljša izbira, krzna les je malo mehko, je enostaven za raztezanje.

4,Kako paket vaš Oljno sliko?

A: običajno uporabljamo skrči plastike za embalirano slike, prvi in nato package slikarstvo karton.Če imate specifikacija o tem, kako paket za slikarstvo, smo lahko naredite vašo zahtevo.

5, Kakšne vrste slik lahko naredimo?

O: Naše podjetje je bilo v umetnosti poslovanja preko deset let, zdaj smo dobri, na sodobne umetnosti in vtis, umetnosti, imamo veliko takšnih talentov umetniki delajo z nami.Za klasične slike, imamo velike količine, ki so na zalogi, če imate take potrebe, ki jih lahko izberete iz naše zaloge slike.

6,Smo velik trgovec, lahko sporočite nam vaše proizvodne zmogljivosti ?

A: Zdaj imamo 35 poklicnih umetnikov delal v naši tovarni, smo lahko proizvede okoli 10 000 kos sodobne slike na mesec.

7,Na debelo, kaj je vam MOQ ?

A: Normalno za vsako sliko naše MOQ je 2pcs.

8,Kako lahko nadzor kakovosti, ki se prepričajte, da je kakovost kot sliko vidimo na vaši spletni strani?

A: Na debelo, vam bo vzorce za vas, da potrdite izbiro, ko boste potrdili, da v vzorcu, nato pa smo se začeli množično razmnoževanje.In tudi naš profesionalni umetniki, preverite, ali se na slikarstvo, enega po enega, da se prepričajte, vse jih vodi isti.Za majhne količine, da bi poslali vam bomo digitalnih slik za potrditev kakovosti, dokler ste zadovoljni z njim, bomo to ladjo.

9,Kakšen način plačila ali se strinjate?

A: L/C, T/T , Paypal, Western Union, Escow.Koli način bo v Redu za nas.

10,Lahko poskrbi pošiljke za nas?

A: Da, lahko vedno dobite najboljšo ceno Oljna slika, za vas, za pošiljko.Za majhne količine, razen express dostava po zraku, lahko nudimo vrat do vrat.Prosimo, da preverite naše vrat do vrat ceno.

Povratne informacije in Stik z nami

1 .Če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Prosimo, da nam priložnost, da storite v naši moči, da reši problem.

2 .Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Če kupljenega predmeta, ki ste jih prejeli je poškodovan, se obrnite na nas ASAP, bi ga rešili.

Če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic,hvala

Prilagojene Druge Fotografije OK
Tehnika Ročno Poslikane
Debelo OK
velikost po meri OK
Embalaža Po Meri OK
Vrsta Oljnih Slik
Material Visoka Kakovost Platno&Barve
Številka Modela Psa Živali
Podpisal Svoje Ime OK
Predmeti Živali
Slikarski Slog 100% Ročno
Medij Olje
Okvir No
Barv Po Meri OK
Slog Sodobno
Podporne Baze Platno
Blagovna Znamka Huang Umetnosti
Uporaba Dekoracijo sten / Darilo za prijatelje in družine
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Kvadratni
Obrazec Enotni
Frame mode Brez okvirja
Original Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni