10 cm 60pcs Uho Luknjo Čiščenje Linije Piercing po zaprtju Sterilizacija izdelkov za Enkratno uporabo Uhani Luknjo Čistilo za Dezinfekcijo Uho Žice

Nov izdelek

€2.59

€5.18

-50 %

Na zalogi

Oznake:

lital sex lutka, puff bar plus, slicone sex lutka, posnetki piercing indijski, piercing indijski slon, sex lutka pussi, umetni piercing indijski, puff palice dim razpoložljivi pero, voziček vape, seks čistilec

Opis:

1. Delovanje je preprosto, priročno in hitro čiščenje ušesa luknje brez bolečine, odstranite značilen vonj, in dati svoje uho luknje kopel.

2. Z vitko bombažno nit, bolj prilagodljiva, bolj prijazen do kože, mehkejši, bolj udobno, in zagotavlja celovitejši

skrb za uho lukenj. 3. Svetloba vrtnice dišave, svetle in sveže, sveže in girly ekskluzivno dišavo.

4. Lahko se uporablja z nego ušes čiščenje tekočine, ali pa se lahko neposredno navlaženo in uporabljajo.

5. Priročno za prevoz, ali ste v pisarni ali gredo ven, lahko zlahka osvežujoč preboden ušesa, kjerkoli in kadarkoli.

Specifikacija:

Ime: Uhani Luknjo Čistilec

Seznam Vsebine:

Uhani Luknjo Čistilo*60

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Material Bombaž
Številka Modela Uho luknjo čiščenje linije
Poreklo CN(Izvora)
Velikost /
Količina 60pcs
Blagovna Znamka miss rose

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni