Za Huawei P30 Kaljeno Steklo MOFi Huawei P30 Lite Film stekla za Nova 4E Polno Kritje Screen Protector Stekla P30 Črna 2 KOS

Nov izdelek

€7.04

€8.80

-20 %

Na zalogi

Oznake:

huaawei p30 pro primeru, stekla huawei p30 lite, nalepke dim nova 2, črna sunglass, stekla huawei p30, huawei 5t nova screen protector, huawei nova 2 lcd zaslon, huawei p30 lite stekla lobanje, za huawei p20 p30 pro traku, huaewei p30 pro primeru

Kaljeno Steklo za Huawei P30 Kaljeno Steklo za Huawei P30 Lite (Nova 4e)

O MOFi

Od leta 2006, MOFi je bila vodilna blagovna znamka za pametni telefon izdelki pribor, Ta trgovina pripada MOFi podjetje, ki prodaja vse MOFi originalne izdelke.

OBVESTILO

Prosimo, bodite preveč pozorni na vaš naslov za dostavo in podatki o izdelku vašega naročila.Celoten naslov, ime, pravem mestu in zip koda je zelo potrebni za uspešno dostavo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

PAKET

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko paket, in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

POŠILJKO

Zagotavljamo vam, da pošlje v roku 48 ur po za potrditev plačila.Če ne moremo poslati ven na čas zaradi posebnih razmer, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in spremljanje tesno za pošiljanje iz vaše naročilo kmalu.

VRAČILO/RETURN

Če izdelkov, ki ste jih prejeli, so poškodovani ali z drugimi problemi našega odgovornost, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje slik, bomo v celoti nadomestila.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ko paket prejmete.

POVRATNE informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic pregled.Vabimo vas upload lepe slike izdelkov, ki so na povratne informacije, delite s prijatelji po vsem svetu.Če ste nezadovoljni z izdelkom, nas kontaktirajte v času, pošlji sporočilo, preden zapustijo negativne povratne informacije, ali začeti kakršen koli spor, na Orgon.si.Potrudili se bomo, da odpravite težavo v vaše zadovoljstvo.

Vrsta Kaljeno Steklo za Huawei P30/P30 Lite
Funkcija Screen Protector za Huawei P30/P30 Lite
Številka Modela Za Huawei P30/P30 LITE
barve črna
Združljiv Huawei Model p30
Uporaba mobilni telefon
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Huawei
Material Višje Kakovosti Stekla za Huawei P30/P30 Lite
Paket Da,
Značilnosti Ultra-tanek
Blagovna Znamka Mofi
Z Drobno Paket Da,
Edge-to-Edge Umts Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni