Za Huawei Mate 20 lite LCD zaslon na dotik, računalnike skupščine ZU-AL00 ZU-LX1 ZU-LX2 ZU-LX3 INO-LX2 maimang 7 lcd

Nov izdelek

€17.28

€18.58

-6 %

Na zalogi

Oznake:

ohišje za huawei nns lx1, primeru hma l29, huawei ino lx1, huawe ascend mate 7 lcd, prikaz mate pro20, mei 20 lite lcd, lcd nns lx1, huawei mate 20 lite tiskanja pokrov, huawei mate 20 zaslon za zamenjavo, lcd huawei mate 20 lite nns lx1

modname=ckeditor Za Huawei Mate 20 lite LCD zaslon na dotik, računalnike skupščine ZU-AL00 ZU-LX1 ZU-LX2 ZU-LX3 INO-LX2 maimang 7 lcd LCD Zaslon Nadomestni Del

Obvestilo:

1. prosimo, preizkusite, preden namestite, če ga ne preizkusite ga in postavite v vaš mobilni telefon , če je škodo in imajo težave , brez vrnitve , brez garancije.Vi bi bolje posneti video, ko odprete parceli, da bi se izognili težave in reševanje.

2. O lcd kakovosti, včasih lcd bodo imeli dead pixel, in za lcd z okvirjem , če ni vroče model, se okvir morda je uporabljen okvir , vendar lcd-je novo.to je vse, ne pripadajo kakovost vprašanje.

3. Za Huawei in Čast, mobilni telefon, kot so si mix lcd zaslon, svoj pečat je "Čast" namesto "Huawei" v nekaterih model, to je normalno, ne pripadajo kakovost vprašanje.

Če ste mislih in ne sprejemajo kakovosti, pls ne da kupiti lcd-zaslona iz naše trgovine.hvala za vaše razumevanje~

Opis: 1. Izdelek se uporablja za popravila zamenjati narobe, poškodovani, razpokani, ne priznava LCD, zaslon na dotik 2. Velika količina na zalogi 3. Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro, 4. Dostava v 5-7 delovnih dneh po tem, ko potrdite plačilo 5. Odlične poprodajne storitve 6. Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med nestrokovno menjava nadomestnih delov.

Package: 1pcs Telefon, lcd zaslon in zaslon na dotik, računalnike skupščine

Model 3 ZU-AL00, ZU-LX1, ZU-LX2, ZU-LX3, INO-LX2
Certificiranje NOBEN
LCD Kit Da,
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Zaslon > 3"
Ločljivost Zaslona 2160*1080
Postavka Stanje Nova
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Model 1 za Huawei Mate 20 Lite
Kakovost Oem
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Poreklo CN(Izvora)
Material IPS
Model 2 za Huawei Maimang 7
Številka Modela za Huawei Mate 20 Lite

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni