2021!5Pcbearing Škripec, ki je Primerna Za 3D Tiskalnik Sidewinder X1 IN Genij

Nov izdelek

€5.75

€6.39

-10 %

Na zalogi

Oznake:

clank, genij topništvo, 3d tiskalnik pribor profil, topništvo x1, pas škripec, crealty edaja 3, 70 tiskalnik, topništvo sidewinder x1 nadgradnjo, 3d-shirt majica, topništvo model

Prosimo, preberite pred nakupom: Ker rednem parcele nimajo sledenje podatkov, tako da so se pojavile na vrhunec sezone za logistiko, navadne pošiljke, se bo razširila, da pridejo, tako da, če vas motilo, hitrost logistika, prosimo, bodite pristojbina za registracijo, s hitreje logistika hitrost.Ko v primeru rahle poškodbe izdelkov, upognjen, zatiči, in praske na ohišju, ne bomo sprejeti nadomestila sporov, če jih ne vpliva na uporabo .Če ste um tem primeru prosimo, da ne kupujejo svoj izdelek.Ko ste kupili svoj izdelek, je privzeto sprejema ta članek! ! !Tako ne bomo sprejeli vaš spor.

Če potrebujete več delov, Pls in kliknite pošlji naročilo.Če potrebujete več količina,Pls obrnite na nas.Če vas moti cena,Če nekateri deli ne more ugotoviti, v moji trgovini,Pls obrnite na nas,ki smo še vedno v mnogih delih ne bo objavljen.

Prosim, ne odprete spora in pustite kakšno slabo mnenje, če imate kakršno koli vprašanje, vas prosimo, da se obrnete na nas,mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.Upam, da boste razumeli nas, hvala vnaprej.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Ležaj Škripec
Blagovna Znamka topništvo
Številka Modela Velja za Sidewinder X1 in Genij

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni