Lahek Aluminij Mini Stojalo 4 Delov Univerzalne Kamere, Stojala Stojala Kamere Foto Stativ Gorillapod Vampi

Nov izdelek

€10.79

€12.54

-13 %

Na zalogi

Oznake:

k stojalo, stojalo, fotoaparat vampi, andoer makro stojalo, pied prenosni telefon, gorillapod mobilno stojalo, mini foto sliko, stojalo zračno puško, gorillapod, tekočine glavo monopod

Dobrodošli v Ying Nuo Fotografsko Opremo Omejeno Trgovina,obstaja veliko različnih stilov za fotografsko opremo v prodaji!!!!!!!!!

35-102cm Aluminij Lahka Pro Prilagodljiv Prenosni Potovanja Fotoaparat Nastavek za Telefon

Značilnosti: Lahki, stabilno in prenosni.Vgrajena vodna tehtnica in nastavljiva višina center stolpcu.Hitro sprostitev ploščo lahko določi, da se vaše digitalne kamere enostavno.Center stolpec določen gumb lahko določi center stolpec na primerno višino. 4-oddelek stolpec noge s hitro sprostitev zaklepa, daje bolj prožne noge ravnanje, ki izpolnjuje vaše želel višino, ko streljanje.Primeren za večino digitalni fotoaparat in majhne kamere.Hitro zložljiv.Tehnični podatki : Material: Aluninum Max nosilnost: 2 kg / 4.40 Lb Max višina: 1020mm Min višina: 350 mm / 13.58 v Zložiti višina: 340 mm / 13.77 v Noge stolpcu količina: 4 oddelki Element teža: 300g Paket velikost: 35*9*8 cm teža embalaže: 390g

Obvestilo: element vsebuje samo stojala,drugi elementi na fotografije ne vsebuje.

Paket Vsebuje: Lahka Kamera Stojalo x 1pcs

Dostava in Dostavljena Prosimo, dovolite do 48 ur, pripravo za odpremo.Mi ne bomo odgovorni za postavka izguba zaradi napačne ali je naslovnik neznan naslov.Če potrebujete express ladijskega prometa,prosimo, da nas kontaktirate preko sporočilo, preden ga kupite.Dodatni stroški poštnine zaračuna za express.Če se odločite, dhl, ups, ems, prosimo, potrdite vaš naslov & Telefonska številka je pravilno!!!Mi ne bo odgovoren za morebitne napačne ali je naslovnik neznan naslov.

PLAČILO

Sprejemamo Alipay,Western Union,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

POGOJI IN POLITIKO

Politika glede vračil 1To vrne element, ki ga mora obrnite na nas in slikala vaš element jasno kažejo nobenih poškodb ali nenavadno vidikih. 2Approved vrne bodo predmet pregleda ob prihodu.Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje z vso originalno embalažo. 3Warranty ne zajema postavka napake zaradi napačne uporabe.(tj.fizičnim ali tekočih škodo). 4All ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive. 5Return stroški dostave so odgovoren Kupec.Bomo krijejo stroške pošiljanja nadomestnega /popravljenih elementov. 6Within 7 dni po prejemu vaše produkte ,vam ponuja nobenih težav, 7 dni exchange/zamenjajte samo, če vaša predmeti so pokazala, da je napako pri proizvajalcu.POVRATNE informacije se zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej,vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.Nam je mar za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ki jih imate,in se bomo potrudili, da reševanje težav.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

Teža 300g
MAX kapaciteta 2 kg
Uporaba Digitalni Fotoaparat
Teža (g) 300 g
Številka Modela stojalo
Vrsta Profesionalni Nastavek Za
Paket Da,
Blagovna Znamka Lightupfoto
barve srebrno
Max Extened Dolžina (mm) 1020mm
UPORABLJA SE ZA Fotoaparat, Binoculor Kamere, Ribolov lučka
Zložena Dolžina (mm) 340 mm
Funkcija 4 Delov Kompakten
Razširitev Višina Približno 35-102cm
Primerna za Fotoaparat, Ribolov Svetlobe,Mobilni Telefon, Telecope
Značilnosti Lahki,Enostavno vzeti, Vzdržljiv
Material Aluminij

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni