#8 - Ravne aluminija barb ženskih O-tesnilo R12 Vgradnjo MEDNAROD-HF2007

Nov izdelek

€4.11

Na zalogi

Oznake:

an6 barb, r12 ventil, R12, blackberry pladenj za kartico sim, r12 na r134a, r12 hladilno sredstvo, lokostrelstvo ravni, cev ac, ac r12, R134a

Specifikacija:

Model No.: MEDNAROD-HF2007

#8 - Ravne

3/4-16UNF

Ženski R12 O-tesnilo Barb Vgradnjo aluminija

Embalaža& Dostava:

Osnovne Zahteve pri servisiranju A/C sistema:

1, Na Akumulator ali Filter Las je treba vedno zamenjati, ko klimatske naprave Sistem je odprt.Za garancijo Namene kupec predložiti sprejemnik/sušilec za zamenjavo.V nekaterih vozilih sušilec prihaja pritrjena na kondenzatorju zato mora nadomesti, kot tudi

2. A/C sistema mora biti čista in brez ostanke in nečistočo.V večini primerov deli se lahko zardel; vendar pa v nekaterih primerih je morda treba zamenjati kondenzator ali drugih predmetov.

3. Odprtino cevi je treba zamenjati; ekspanzijskega ventila mora biti pregledan in nadomesti, če je umazana ali poškodovana.

4. Pravilni znesek in vrsta olja je treba uporabiti.Prosimo, da OE prosite za te podatke.

5. Pred hladilno sredstvo polnjenje, polno vakuum je treba storiti za najmanj 45 minut.V vlažnem podnebju ali med hladnejše dni, v tem času naj bi se povečala za učinkovito odstranjevanje zraka in pustimo off vlage.

6. Odprtino Cevi, če so opremljene, je treba vedno zamenjati, in Ekspanzijskega Ventila, če je opremljena, bi moralo biti vsaj pregledati za pravilno delovanje če ne nadomesti

7. Kot Zrak dostava mejo, mi je dal nekaj olje pred shippment, tako da, ko boste dobili kompresor, prosimo, izbruhal vse kompresor olje, in imput R134A original olje.

Prijazno Predlog:

Če potrebujete za nakup drugih proizvodov, prosimo, uporabite gumb "Dodaj v košarico" gumb, ker z nakupom več blaga, skupaj poštnina popust boste prihranili veliko stroškov!

Plačilni Pogoji: sprejemamo Depozitni, T/T, Western Union, Paypal, L/C

Strankine Informacije za Dostavo: prosimo, navedite vaše ime, točen naslov za dostavo, poštno številko, Telefonsko številko ali številko Mobilni telefon, E-poštni naslov, še posebej, da nam natančno ime mesta .

Oddaljeno Območje Opomnik: boste morali plačati dodatne 30USD če je vaš naslov pripadajo samoti v DHL spletni strani. (bomo pustite sporočilo za vas, če vaš naslov je oddaljena območja, lahko izberete možnost, da spremeni naslov do centra mesta ali pa prekličete naročila)

Ime izdelka spremenjeno: Kot vse Kitajska express podjetje ne daj, da sprejme kompresor za zrak, tako da smo morali spremeniti besedilo drugih podobnih ime izdelka v DHL ali EMS tovornega lista.

Postavka Trajanje Ravnanje: bomo skrbno paket in check it up od ponedeljka~ soboto po vaše plačilo potrjen, ki zagotavlja paket trajno grobo handlings med prevozom.

Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Pogoji dostave: Kot je Kitajska stran DHL enostavno sprejeti ac auto deli, zato moramo najprej izbrati DHL, ladijski promet po morju, tudi sprejemljiva.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Tako so vsako nezgodo, zamudo ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz .Dobavni rok je odvisen od učinkovitosti cilj je lokalni pošti.Ko blago prispe na vaši lokalni pošti, vendar brez znakov parcela po 7 dni, paket se bo vrnil ali uničeno.Ne bomo ponovno pošlje paket in bo denar tudi ne bo povrnjen.

Prosimo, označite deklarirana vrednost za vas, uvozne carine, če boste potrebovali omejeno vrednost, ko ste sklenili naročila.Brez znamke, smo se običajno pokažejo podrobnosti auto del in napišite nižje deklarirane vrednosti (približno 30% realne vrednosti).

O strankah iz Brazilije, prosimo, ponujajo nam CNPJ ŠT.ali CPF ŠT., medtem ko se v zvezi z odjemalci iz Savdske Arabije, ruska Federacija, Belorusija, Iran, Kirgizistan, Kazahstan, Peru in Ukrajino, prosimo, izberite dostava pot, po EMS.Kakršnekoli težave glede carinjenja je vaša odgovornost.O nekaterih držav, ki so komaj da jasno carine, prosimo, poizve vaše carinski za stroške, pred izdelavo in naročanje.

Številko za sledenje bodo po e-pošti na kupca, ko je bil paket pošiljajo ven.Če želite imeti zavarovalnica, prosimo, dodajte v skupni znesek.Nismo odgovorni za izgube nevšečnosti, ki nastanejo na nezavarovanih pošiljke (Na primer Poškodbe, Ukraden ali Izgubljen v tranzitu.Prosimo, da odprete paket oči v oči z izrecnim človek in preverite, ali so vse postavke zunaj je v dobrem stanju, da bi preprečili škodo.Če se vam zdi resno škodo in ne more uporabiti,prosimo, da zavrne podpis in posnemite fotografijo kot dokaz.Če se boste prijavili in prejeli škodo elemente, na naši strani ne morem pritožiti iz DHL ali EMS in ne bo odgovorna za to izgub ).

Vrnitev & povračilu stroškov:

Element Teža 2kg
Postavka Dolžina 10cm
Vrsta Materiala aluminij+železo
Postavka Višina 10cm
Velikost OEM Standard Size
Ime Cev Barbs Ženski R12 O-tesnilo Barb Vgradnjo Aluminija
uporaba Avtomobilski Rezervni Deli
Ime Modela MEDNAROD-HF2007
Blagovna Znamka INTL AC DELI
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Element Širina 10cm
Postavka Vrsta A/C Cevi In Pribor (Fitingi)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni