Kinky Kodraste Glavo Lasuljo Človeških Las Lasuljo Brazilski Brez Čipke Lasuljo Z Glavo Priloženo Celotno Stroj, Ki Lasuljo Remy Mslynn Lase

Nov izdelek

€35.45

€80.56

-55 %

Na zalogi

Oznake:

lase človekovih lasuljo, lasulja, sanje lasuljo, 100 človekovih lasuljo, kiki kodraste lasuljo, glavo lasuljo kratek človeških las, veliki pleteni lasulje, naravnost kinky lasuljo, bob lasuljo, glavo lasuljo človeških las pol

Sledite Store+Delež Proizvodov+Dodaj na Seznam Želja=$5 Kuponov

1.O Plačilu

Orgon.si sprejeti Plačilo Visa ,Master Card,Paypal,DEPOZITNI,Western Union ,Bank Transfer,WebMoney.Vsako plačilo težave (Neuspešno plačilo ,unaccepted kartico,zaprta vrstnem redu)bo treba rešiti, če se obrnete na nas na zgodnejši čas.

2.O Pošiljki

Običajno paket, ki bodo dobavljeni v roku 24-48 ur po tem, ko bi obdelujejo z najbolj hitro express podjetja.DHL/TNT potrebovala približno 4-5 delovnih dni.Fedex vedno potrebujejo približno 3-5 delovnih dneh.

Oznaka Prilagodite Zanesljivo Lase Prodajalec Donosna Veleprodajno Ceno Hitra Dostava Trusted Zagotavljanje Kakovosti Padec Ladijskega Prometa

F&A&Q

V1: ali Lahko lase, se popravijo ali zvit?

A: Da.Uporabite ravno železo/straighter ali klešče, prosim, ne presega 150C, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, in prosim, ne se preveč pogosto, ali lase bodo zlahka dobili suho in zapleten.

Q2. Zakaj je dlake enostavno priti do zapleten?

A: razlog, zakaj lase zapleten, kot naslednjih razlogov in morate se izognili zapleten, kot sledi. 1. Vaši lasje snope lahko zapletla zaradi suhega, olje&umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje(široko zob prišel za telo val, ravne lase, prst glavnik za kodraste lase) iz svoje lase vsak dan. 2. Poskrbite za pranje&pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

V3: Zakaj so moji lasje dobili prašijo?

A: Prosim, ne uporabite glavnik za krtačo kodraste lase, samo tek s prsti nežno; uporabijo širok glavnik zob za ravne ali telo val slog.Po pranju, užitek medicinska sestra lase z nekaj las olje, in lasje bodo svile in mehke.

V4: Kakšen tip las, izdelki za nego naj uporabljam?

A: Uporabite dobre kakovosti šampon in balzam, kondicioniranje vaše lase, je zelo pomembno za ohranjanje to mehke in obvladljive.In lahko uporabite izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da curl v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in se ne pusti tam izdelkov za dolgo časa.

Blagovna Znamka mslynn
Lasulja Gostota 150 Gostota
Lase Materiala 100% Človeških Las
Primerna Umirajo Barve Temnejše Barve Samo
Material Razred Remy Las
Glavo Stroj, Ki Lasuljo Brez Čipke , Brez Lepila
Hitra dostava Ladja V roku 48 Ur ,DHL/FEDEX, 3-7 Delovnih Dni
Skp Velikost Povprečna Velikost (Za 22,5 Palca)
Postavka Vrsta glavo lasuljo
Tekstura Spiralno Zvite
Brez Tveganja Nakupovanje 30 Dni Politiko Vračanja ,Rešiti Vse Težave
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Lase Slog Kinky Kodraste
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni