7.7 - 32 palčni Magnetni Močna Sesalna Železno Palico Pick up Bar Pickup Orodje Palico Prilagodljiv Z LED Lučka Za Motor Avtomobila Pod Sedež

Nov izdelek

€8.46

€16.26

-47 %

Na zalogi

Oznake:

dolgo magnetni pickup orodje, ledbar, bar led slim, močno magnetno pickup orodje, led magnetni pickup orodje, off road, barra led, upogljivi magnetni pickup orodje, magnetni teleskopsko pickup orodje, bar led offroad

Magnetni Poberem Orodja W/Lučka LED Palica Telescoping Razširitev Ročaj Zložljive

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Številka Modela: F02104

Ime Izdelka: Magnetni Poberem Orodja

Material: Nerjavno Jeklo+Gume

Svetloba, Barva: Bela

Dolžina: 195mm-815mm

Tip: Magnetni Poberem Orodja

Magnetno Moč: 8 £

Količina: 1pcs

Značilnosti:

-Večnamenski: elektromagnetno jekla zgrabi roko je idealen za pridobivanje barvnih kovin iz ozkih vogalih, ki jih je težko doseči, da bi olajšali pobral majhnih orodij železa, zatiči, matice, vijaki in drugi kovinski deli.

-Teleskopsko iz nerjavečega jekla: dolžina lahko enostavno prilagodi glede na vaše potrebe.Teleskopski gredi in prilagodljive glave so izdelani iz nerjavečega jekla, unextended velikost je za 7,7 cm, 32 cm dolge, ko je popolnoma raztegnjena.

-Svetilka: LED-lučka na vrhu vam lahko pomaga najti manjši kovinski deli bolj priročno v temnih prostorih.Odlično orodje za avtomobile, urad za ostarele in kriznih situacijah.

-Dvižna zmogljivost: nadgrajeno močan magnet, ki lahko imajo do 8 funtov predmetov.Uporabite jo lahko, da poberem ustrezno težo predmetov, kot so klešče, vijaki, obeske in druge ključi.

-Ročaj, ki ne drsi: udoben oprijem je pokrita z dvojno plastjo gume material, da se prepreči zdrs, ko uporabljate orodje.

Paket Vključuje:

1x Magnetni Poberem Orodja

Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2. Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm)

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Postavka Dolžina 32inch
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 0.1kg
Dolžina 195mm-815mm
Vrsta Materiala Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela Pickup Orodje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni