LaLeyenda G1/4 Hitro Sprostitev Prilegajo Avtomobilu Pranje Tlačni Čistilec Pena za Pištolo pot pribor Za italijanski Nilfisk Alto/Kew Vode Adapter

Nov izdelek

€6.17

€7.26

-15 %

Na zalogi

Oznake:

lavor wash, eva peno, vodo pištolo, t5, air pistol, pu spray pena za pištolo, avtopralnica tlak pranje, ar šoba za peno, acoust pene, pištolo igrača, avto prilagoditev opreme

Vsi izdelki v naši trgovini so 1 let garancije, če imaš parcelo, vsak problem se lahko poveže prodajalec na spletu.vam bomo odgovorili v 24 urah času delovni čas: od ponedeljka do petka!

kot je za kakovost problem, prodajalec zahteva dokaz, prosimo za razumevanje pravil in sodelovanja.lahko bi dobili najboljše storitve!

v 7 dneh uporabe: lahko dobite nadomestilo ali dobili nov nadomestni izdelki z brezplačnim prevozom (dokazilo mora poslati tako hitro, kot si lahko)!

v 7-180 dni uporabe: lahko dobili nove nadomestne izdelke z brezplačno dostavo (dokaz prvi)!

po 180 dneh uporabe: morate plačati poštnine za paket, prodajalec pošlje novo in zamenjava žarnice z brezplačno.

Prosimo, da prodajalec 5 zvezdic, če vaš paket prispe v dobrem stanju, ne bomo težko poslovnih upamo, da bomo lahko razumeli drug drugega, 5 zvezd lahko spremenite dodatni popust v prihodnosti nakup (popust odvisno od izdelkov, ki jih izberejo),obseg popusta od $0.1-$50!

Dobavni rok odvisna od Namembne države post office, upamo, da ne bi dobili svoje slabe povratne informacije, ker je ta, 4 zvezdice in 5 zvezdicami, ki je vse ok.

kot je za untrack parceli (brez sledenja informacije, kot so "cainiao super gospodarstvo" ), čas poštnine 20-90 dni.

kot registriran spremnica (s sledenjem informacije, kot so "china post"/"Orgon.si standardna dostava"/"epacket"/DHL), dobavni rok: 7-60 dni.

ker prodajalec ne morem vam obljubiti, samo povedal, Ocena časa izdelkov v stran in da strani.

Blagovna Znamka LaLeyenda
Šoba Materiala Baker
Vodni Curek Tip Fan
Vmesnik Materiala Inženirske Plastike
Telo Material Inženirske Plastike
Z Vodo Cevi No
Vgradnjo Za Italijanske Nilfisk Alto/Kew
Ročaj Tip Prst Tip
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni