Bjakin Unisex, ki so Aqua Čevlji Moške Poletne Vode Plaži Čevlji Dihanje Nabavnih Čevlji z odtočno Odprtino Hitro Sušenje Zavezat Rumena Velikost

Nov izdelek

€9.95

€12.92

-22 %

Na zalogi

Oznake:

adventure slike, advengers nahrbtnik, avanture arduino, avantura uro pero, avantura 14 kanu, advantek pet stvari, adventni venec božič, pustolovščina igra, igrača, avantura knjiga vrečko

Bjakin Unisex, ki so Aqua Čevlji Moške Poletne Vode Plaži Čevlji Dihanje Nabavnih Čevlji z odtočno Odprtino Hitro Sušenje Zavezat Rumena Velikost

Čevlji' velikosti morda ne ustrezajo standardom v vaši državi, prosimo, ukrep vaša stopala dolžino,in izbrati prave čevlje' velikost! "EUR" Velikost je samo za referenco, le zaupati dolžina stopala!

1.Paket Vključuje: En Par Čevljev

2.Čevlji Funkcije: Kakovosti Moških, Ki So Aqua Čevlji Stanovanj Nosljivi Unisex Vode Čevlji, Superge Poletje Dihanje Nabavnih Čevlji Par

O Droshipping

Nudimo padec ladijskega prometa storitev.Lahko pustite nam prejemnika ime, naslov in telefonsko številko, na Orgon.si pri oddaji naročila.Nato naročilo bo poslano.

Mi lahko zagotovi veleprodajno ceno za večino nalog.

Smo zagotovili boljše storitve za naše padec ladijskega prometa za stranke, vključno z krajši ravnanje čas, in na čas, sledenje pošiljkam.

O Ladijski

1. Blago se lahko pošiljajo z DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Kitajska Post Air Mail, Singapur Post, hong kong Post Air Mail, PostNL, SFExpress, YunExpress in tako naprej.Lahko izberete način dostave potrebujete.

2. Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal sledenja paketa

3. Prosimo, upoštevajte, da ne bomo plačali vse Dajatve ali dajatve za vas, če ste naročilo se je sestala v vaši Meri.Kupec bi moral biti odgovoren za potrditev in davčne ko package bila v lasti krajevne navade.

O Garancijo

Obljubimo, da ga lahko vrnete v to postavko iz kakršnih koli razlogov, potem ko ga kupite, tudi si ne všeč.Potem lahko dobite celotno vračilo ali zamenjavo.Vendar vas vljudno vas opomni, da ste morali plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

O Povratne Informacije

Pomembno!!!Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije , se bomo odpravili takoj.

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in vseh 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.

Značilnosti Dihanje,Hitro Sušenje,Anti-slip
Slogi Voda Sandali,Aqua Sandali,Hoja Sandali
Postavka 1 Moški, ki so Aqua Čevlji,Moški Treking Čevlji, Moški Pohodništvo Vode Čevlji
Podplat Materiala EVA
Spol MOŠKI
Raven Praksi Strokovno
Postavka 2 Ženske, ki so Aqua Čevlji,Ženska Treking Čevlji, Ženske Vode Čevlji
Mesto Na Prostem,Moutain,Kampiranje,Vodne Športe
Blagovna Znamka Bjakin
EU velikost 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
NAM velikost 5-11
Zapiranje Tip Slip-On
Funkcija Dihanje
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Primerna za Človek, Moški, Ženske, Ženski; Odrasli Najstnik
Datum Izdaje Winter2017
barve Modra,Oranžna,Zelena,Rose

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni