Božič Angel Doll Viseči Okraski Božič Okraski za Dom Garland Božično Drevo Decor Navidad Noel Darila, Novo Leto

Nov izdelek

€7.35

€13.37

-45 %

Na zalogi

Oznake:

vijaki plastičnih kletke, losi 5ive motorja 21t, losi 5ive zavorni disk, mlinček kovinski sander, samsung a5 bumbar, mlinček mavrica 63mm, losi 8ight x baterija, mlinček gume traku, mlinček plastika pločevinke

Opis:

Material: Pliš Priložnosti: Božič Velikost:16*6 cm Tip: Dogodek & Party Supplies

Značilnosti:

1. Iz volne pletene z odlično kakovostjo in udoben občutek. 2. Božič angel lutke lahko dodate praznično vzdušje za Božič. 3. Z vrvica za opaljivanje tega, jo lahko obesite kamorkoli želite, da visi. 4. Primerna za okras Božič, nakupovalno središče okna okraski, itd. 5. Oblikovanje angel doll, njen srčkan videz je zelo priljubljena med otroci, angel predstavlja dobre stvari in dobre želje. 6. Odlično izdelave, light up praznično vzdušje, porabili dober čas s svojo družino, da je vaša hiša videti nova.

Opis paketa:

3* Angel ornament

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 3-5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nastavite Vrsto Da,
Številka Modela HGA00203246-3pcs
Vrsta Debelo No
Pakiranje No Darilo Polje
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni