6pcs Princesa Wands Plastičnih Princesa Pribor Božično zabavo, Darilo Festival Rojstni dan Darila Vila Palico za Cosplay Poroko

Nov izdelek

€2.29

€4.01

-42 %

Na zalogi

Oznake:

otrok stick, velikan goljat, božično drevo pokrivalo velika zvezda, morska deklica seksi ženska, preston, mornar venus, čarobno princeso palico, vila čarobno palico, umre vile, spalnica fantasy

Opis

V pentagram oblikovan pravljice palico je izdelan iz visoko kakovostne plastike.Vsako palico, ki daje otrokom in dekleta priložnost, da uresniči svoje sanje princesa.Vrgel princesa stranka v stilu s temi edinstveno star wands, da bodo vsi prepričani, da ne pozabite.Bo vaš otrok sijaj svetlo na stranke, ki.

Značilnosti

- Barva: Srebrna.

- Material: Plastika.

- Velikost: 22 x 7,5 x 1 cm.

- Kakovost materialov: iz kakovostne plastike in je varen za otroke.

- Paket vključuje 6 galvanizacijo pentagram čarobno wands, ustvarjalni in edinstveni.

- Princesa oseba: Super za vaše malo dekleta princesa rojstni dan ali zabavo za noč Čarovnic, ali za katero koli drugo priložnost.

- Odličen dodatek za vaš tematskih stranko, ki vam bo izkušenj, čarobni in čudoviti osebi.

- Peneče zvezda: zvezda na vrhu palico je lep biser biseri, ko hit svetlobe, bo sijaj in peneče učinek in videz bolj realistične izkušnje čarovnije za otroke.

- Naj vaši otroci sijaj in videz veličastno s teh čudovitih čarobno wands.

- Topel Nasvet: Dragi kupec, Zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje in itd, je lahko za nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

Pakiranje seznam

6 x Princesa Wands

vzorec Star
Priložnosti ZAHVALA
Številka Modela DIY Dodatki
Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni