Poletje Crop Tops Seksi Suh Boho Plaži Telovnik Nočni Klub, Čipke Bela Črna Vrhovi Tank Modrc Čipke Priložnostne Brez Naramnic Nazaj Votla

Nov izdelek

€14.39

€27.14

-46 %

Na zalogi

Oznake:

obreži zgoraj trend, obreži zgoraj seksi ženska poletje, boho oblačila aus, telovnik zimske ženske, boho krpo, moški paisley majica, mens boho oblačila, za nekaj modni telovnik, poletje obreži zgoraj kakovosti, colrovie obreži zgoraj seksi

Poletje Crop Tops Seksi Suh Boho Plaži Telovnik Nočni Klub, Čipke Bela Črna Vrhovi Tank Modrc Čipke Priložnostne Brez Naramnic Nazaj Votlih Velikost Prsi

(cm) Lastnosti in Design S 84 Posebne Čipke Načrta za High street wear, Počitnice,Nočni klub, nositi M L 92 88

Opomba:

Barva Vprašanje: Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo garantee, da barva naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

Velikost Izdaje: Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 cm,1 cm=2.54 cm, zaradi ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razlika.

Plačilo

1)sprejemamo Alipay.Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3)Če ne more preverite takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Pošiljko

Kitajska Post Registriranih Air Mail:Reach večini držav, v 15 do 60 dni.

Orgon.si Standardna Dostava:Reach večini držav, v 15 do 60 dni.

Epacket:Reach večini držav, ki so v 6 do 15 dni.

EMS:Reach večini držav, ki so v 6 do 8 dni.

DHL:Reach večini držav, v 4 do 5 dneh.

Garancija

12 mesecev izdeluje omejena garancija za proizvode z napako.

Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali video,razpravljali bomo metoda za reševanje tega problema z vami.

Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem prriod.

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko embalaže,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

100% Realno Sliko.

Vračilo Vrnitev

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNIGN ZNESEK PONUDBE,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Povratne informacije

1) Kupci zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Itll vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Material Poliester
Postavka Vrsta vrhovi
Oblačila Dolžina Kratka
Blagovna Znamka SexeMara
Vrhovi Tip Vrhovi Tank
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo NOBEN
Slog Ulične
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Cvetlični
Številka Modela B0563 Vrhovi Tank Tees

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni