TCFG-612 Oranžna neon Barve Fluorescenčno Neon Pigment v Prahu za Nohte&Slikarske in Tiskarske 1 lot= 50 g

Nov izdelek

€6.95

Na zalogi

Oznake:

smole v prahu, kristalno epoksi smolo pigment, flis kavč, 50 g bleščice, neon smole, neon pigment, ac milan letnik, lepota neba nail art, nail neon, pigment smole

Postavka TCFG-612 Oranžna neon Barve Fluorescenčno Neon Pigment v Prahu za Nohte&Slikarske in Tiskarske 1 lot= 50 g

Posameznih Barv : Oranžne Barve (kot na sliki)

To ne more biti sveti v temi!

( Opomba: Dears, fotografije, ki prikazujejo barve ' učinek NE more biti v celoti odražajo dejanski izdelki, ki niso 100% enako kot slike učinek,prosimo, da se razumevanje)

-Pakiranje Teža : Abt. 50 g Zanesljivo Poliester Torba

Dears,Če potrebujete več gramov ali druge barve, vljudno prosim sporočite nam vaš vsako zahtevo , skoraj vse bleščice bi lahko našli v našem podjetju ,vam bo dal odgovor v roku 24 ur!

1. Visoka Kakovost

2. Svetlo in Bleščeče Barve

3. 100% zagotavljanja kakovosti

Izdelek Slike:

O shippment:

1. Običajno brezplačna dostava smo, bo poslana China Post Air Mail, če morate in dodatno plačati za hitrost hitrega ladijski prevoz.Prosimo, da ne kupujejo, če se ne strinjate z poštnine čas.Ali, če potrebujete več fast shipping,vljudno prosimo, da nas kontaktirate .Hvala!

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ki se ujema z vašo pravi naslov pred oddaji naročila.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.Doplačilo pa bo potrebno poslati element nazaj ven.

3 .Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine,..Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom..

O Povratnih Informacij:

Dears ,smo poskušali narediti 100% zadovoljstvo kupcev, vendar smo morali stopiti v stik s svojo prvo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije!Potrudili se bomo za vas !

Postavka Vrsta Bleščice Za Nohte
NETO WT 50 g
Blagovna Znamka Bincon
Številka Modela TCYG-612
Količina 1
Material Thermoset Smole

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni