Za Izvirne Vernee X X1 (Zaslon LCD +Touch Screen Računalnike Montaža Nadomestnih Delov 2160*1080P 6.0 Palčni 18:9 FHD

Nov izdelek

€18.41

€23.01

-19 %

Na zalogi

Oznake:

gel primeru vernee t3 pro, oppo pladenj sim, 1080p plošča, sharp aquos s2 primeru flip pokrov, prikaz neffos, 4 inch pametni telefon, innjoo zaslon, 48 mm, vernee, 32 gb telefon

Za Izvirne Vernee X Zaslon LCD +Touch Screen Računalnike Montaža Nadomestnih Delov 2160*1080P 6.0 palčni 18:9 FHD Za Vernee X1 1.Dragi ruski Prijatelji, Prosim, Pustite nas boste Polno Ime Zaradi ruske Politike in enostaven za carinjenje . 2.Ponujamo vam različne Zaslon(TP Zaslon na Dotik ravnini, LCD,LCD+Zaslona).Pišite nam, če imate kakršne koli potrebe; delimo najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg z vsemi našimi strankami. 3.Vse naprave, ki se testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro.Če to ni mogoče uporabljati, ko ste prejeli in preizkušen, Prosim, ne skrbite in stik z nami takoj,vam bomo zadovoljen rešitev. 4.Prosim, ne sprejme pošiljke, če je poškodovana tako, da lahko postavimo trditev iz express podjetja. 5.Odprite spora pred komunikacija pomeni odreči poprodajnih storitev.Prosimo, uporabite okence za sporočilo ali trgovino manager, da nas kontaktirate za kakršne koli težave, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.Cena : Razumno ceno, s 100% garancijo Oprema:

Celoten sklop LCD Zaslon z zaslonom na Dotik.

Zamenjajte vaše zdrobljen, poškodovani, razpokani, neuporaben Steklo Zaslona ali Računalnike popolnoma.

Ta seznam je za povsem Novo, Zaslon na Dotik, računalnike, predmontirano z LCD

Pripravljen za popravilo!!!enostavno popravilo!

Najboljša zamenjava za vaš mobilni telefon.

Vse testirane ,100% deluje ! 100% Zadovoljstvo Zagotovljeno !Prijazno Opomnik:

Strokovna vgradnja je potreben za to, LCD skupščine.

Navodila za montažo, ki niso vključeni.Specifikacije:

Združljiv : Za Vernee X / X1 Zaslon in TP Zaslon na Dotik

Paket Vključuje: 1pcx LCD Zaslon na Dotik Računalnike Skupščine

1set*orodja za popravilo

1pc* mobilni telefon popravila lepilo (to je brezplačno.lahko kakršno koli zmanjšanje velikosti potrebujete)

1.Depozitni je sprejet le(Z Visa, MasterCard, Western Union, QIWI,in wir e prenos preko banke). 2.To ponavadi traja 24 ur za izplačilo, ki prispejo na račun prodajalca.Banka lahko zavrne plačilo v 24 urah,tako za poslovne varnosti,smo začeli, da poskrbi, da po tem, ko plačilo prispe v celoti. 3.Nekatere države carinski zahtevo tarifi, preden pošlje paket do kupca.Kupec bi se moral zavedati svoje lastne carinske politike kot tarifa se plača kupec.

1.Vse elemente, ki so na zalogi in so odposlano, da jih v roku 3 dni po plačilu. 2.Prosimo, upoštevajte, da kupljeno blago na počitnice odposlano naslednji delovni dan. 3.Če niste prejeli blago v roku 30 delovnih dni po plačilu za Kitajsko pošti ali druge, se obrnite na nas.Bomo spremljali parcel iz naše agent in odgovor vas ASAP. 4.Izbirate lahko China post, ePack,EMS,DHL,UPS ipd znanja na svoje potrebe. 5.Koli vprašanja ali težave, vas prosimo, da stik z mano.

1.6 mesecev.Nakup z zaupanjem! 2.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 3.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Bomo razglasi nižji ceni, na računu/račun, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Stroški vrnitve ali izgubljene pošiljke bi na stranko zaradi zavrnitev carinjenje.

1.Dragi kupec, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,vljudno prosim, da nam 5 zvezd, in vam bo dal 5 zvezd in pozitivne povratne informacije. 2.Če ste nezadovoljni s tem nakupom,vas Prosimo, da nas priložnost, da naredite stvari, preden se odpravite negativno/nevtralen komentar.Prosim, vas prosimo, da se obrnete na nas glede na vaša vprašanja.Vam bomo odgovorili pravočasno in po najboljših močeh, da vas podpirajo, dokler ne boste zadovoljni. 3.Kontaktirate nas lahko kadarkoli, za nakup in vprašanja, veseli bomo na vaše storitve.

Postavka Stanje Nova
LCD Kit Da,
Material IPS
Certificiranje CE
barve črna
Številka Modela vernee x
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 6.0 inch
Blagovna Znamka ARCHTEX
Uporabljajo za Vernee X /X1
Zaslon > 3"
Ime forVernee X LCD Zaslon in TP Zaslon na Dotik
Združljiv Blagovne Znamke vernee
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Ločljivost Zaslona 2160*1080
QC test enega po enega
Stanje Na Zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni