2000W Polno Močjo Kampiranje Sili Inverter Pure Sine Wave Inverter 2 EU AC Vtičnice Avto Inverter 12V 220V Pretvornik UPS 220V

Nov izdelek

€139.74

€279.48

-50 %

Na zalogi

Oznake:

ups, 12v 12, invertnim moč, aiyima pure sine wave power inverter, ups, 12v, dc ups, 5v, inverter 12v 220v c, ups ups, inverter 24v 220v francija, 12v 220v inverter nemčija, voziček evropske dostava

UPS 4000W Pure Sine Wave Inverter

2 AC 220v vtičnice , Smart zaslon LCD in Tiho hladilni ventilator Napredna Multi-varstvo in Trdne aluminijeve zlitine housing15 Ft Kabel, Daljinski upravljalnik Vsi naši izdelki so zavarovane in izdelkov zavarovanje odgovornosti je krita z AIG zavarovalnice,da bo bolje zaščitili interese vas.

Prednosti pure sine wave

Večji disk zmogljivosti,boljša zaščita za občutljive opreme, manj slišno in električnega hrupa, manjšo porabo energije.Zagotavljanje čiste energije in nizke motnje na vaši napravi.

Digitalni LCD Zaslon

Digitalni LCD Zaslon Lahko vam pokaže, vhodno/izhodna napetost izhodna moč in navede, za varstvo v času, primerna za vas, da bi obvladali power inverter delovni Ko inverter je na protection mode,naslednje kode bo prikazano: 1.LO: Nizko napetostjo 2. HI: Visoko napetostjo 3. OL: Preobremenitve ali kratkega stika varstvo 4. OH: pregreje zaščite.

Vsestranski Trgovinah

2AC Vtičnice za istočasno polnjenje večina elektronskih naprav.Kot so mobilni-telefon,prenosni računalnik,električnih luči,digitalne kamere,TV, električno orodje,mikrovalovne pečice in drugih elektronskih.

Visoka Kakovost Letalstva Aluminijasto Ohišje

Dobre lastnosti kovine, močni odvajanje toplote in zlitine primeru lahko stojijo do vseh vrst hudo okolje,zaščititi notranje komponente za dolgo časa uporabe in varnosti.

Zanesljivo Hladilni Ventilator

Bolj energetsko učinkovite in tišji.Odvesti toplote skozi delovanje.Hladilni ventilator je običajno začelo na 1/3 nazivna moč inverter.Po vrtijo,učinkovitost se ne bo zmanjšala,ampak se povečujejo.Učinkovito preprečevanje inverter iz napaka zaradi pregrevanja.

Zagotavljajo Udobno Coni v Vozilih

Odlična kakovost, inteligentni design in čiste čiste valove za traveler on-the-go, da vaše pomembne naprave za pogon gor, da ste varni,produktivno in zabavali, kadarkoli in kjerkoli.

OPOZORILO

Za 2000W 12V inverter, vam predlagamo, da uporabite 600Ah baterije za napajanje obremenitve.Priključite inverter, da 12V baterija z običajnimi kabli, ki z izdelkom, in priključite vaš AC naprave v inverter.Prosim, ne pustite napajalni inverter v v položaj, medtem ko vaš avto je izključeno.Odklopite pozitivni terminal baterije pred tem vse napeljave na inverter.Ne dajaj inverter v sončno svetlobo neposredno, ga hranite v hladnem in suhem delovnem okolju.Ne uporabljajte inverter z izdelkom, ki temelji na večji moči je inverter lahko zagotovi, kot to lahko povzroči poškodbe inverter in izdelkov.

Specifikacija

Izhodna Valovna : Pure sine wave Maksimalno Izhodno Moč : 4000W Nazivna Moč :2000w Vnos Votage: 12v Izhodna napetost: AC 220V/50Hz ± 3Hz Plug: EU Plug/Universal/ UK Vtičnice: 2Outlets Hladilni ventilator:1 Hladilni ventilator Brez obremenitve tok:

Vrsta Vtičnice Evropa
Plug EU /UK/Universal Plug
Teža
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
stojalo 2 Vtičnico
Učinkovitost konverzije 0.9
Izhodna valovna Pure Sine Wave
Nazivna moč 2000W
barve črna
Izhodna napetost AC 220V±10%
Izhodna Frekvenca 50hz
Blagovna Znamka Foval
Vhodna napetost DC 12V

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni