Po meri za avto za Vse Vremenske razmere TPE TPO Tla stopala Mat Črna Polno Nastavite Trim Fit Za VW Volkswagen Golf 7 7.5 MK7 2013-2019

Nov izdelek

€87.54

€123.30

-29 %

Na zalogi

Oznake:

wv golf mk7, sportsvan, golf 7.5 gti, preprogo, aria golf 5, vw video, avto talna obloga, nadzorni plošči vw passat, preproga golf, golf7 r

Opis izdelka * Foot pad Za VW Volkswagen Golf MK7/7.5 MK7

* Odlično prilegajo, trpežna in praktična. * Postavka Pogoj:100% Čisto Nove * Material:Guma Polimer * Barva: (Kot Slike Prikazujejo) * Ultra Trajne Gume, ki je Polimer Premium Kakovosti Vseh Vremenskih Tovora Linijskih Ta premium kakovosti linijskih je opremljen z brazdasto načrt, ki bo past, voda, sneg, blato in umazanijo, jim preprečujejo dosegel svoj prvotni tla.Ujete naplavin, lahko enostavno izključili z odstranitvijo mat in izpiranje off.To deluje še posebej dobro za deževne in/ali zasnežene podnebju. * Predstavljeni Mrežo Vzorec, To težko, gume je zidava v upreti se pogoji, kot so ravnanje težka dobro, športne opreme, orodja, vrtne potrebščine, in še več, vse, medtem ko ščitijo vaše prvotne trunk tla.

Pošiljko: bi poslali parceli v najkrajšem možnem času, čas Obdelave, ki bi lahko podaljša, če je vroče nakupovalno sezono,kar koli, prosimo, obrnite na wit nas.Garancija:

Vsi Predmeti, Ki So Na Voljo 1 Leto, Če Obstaja Nekaj Težav Z Izdelki, Prosimo, Pošljite Nazaj K Nam, Vračilo Bo Na Voljo S Paypal Ali Orgon.si Sistem Ali Pošiljanje Polno Novih Predmetov Znova.Vsaka Težava, Kontaktiraj Spletni Prodajalec.

Povratne informacije: Mi ne cenim vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije . 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosim stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Predpražnike Tip Mat Gume
Postavka Vrsta Preproge & Preproge
Blagovna Znamka YEHUA
Vrsta Materiala Gume
Polnilo Sintetičnih Vlaken
Element Teža 6.5

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni