Mehurček Magus Akvarij RO Obratno Osmozo Vode, Samodejno Polnjenje Plovec Zapre Ventil Kadi

Nov izdelek

€14.68

€15.62

-6 %

Na zalogi

Oznake:

aquarium fish tank, za akvarij skimmer, kadi tank, filter ro, akvarijske ribe, žive, akvarij kadi tank, akvarij terenec filter, skimmer mehurček magus, čist akvarij, ro

Opombe:

-Izdelek ne vsebuje trgovini na embalaži.Če potrebujete embalaži izdelka, prosimo, obrnite na nas.Zagotovili bomo, da bo blago v dobrem stanju.

Samodejno vode haizhiyuan samodejno vode dolivanje napravo in nosilec izdelana posebej za fish tank, da dopolni izhlapevanje vode, nižji nivo vode, prosti električni zagon.Značilnosti izdelka 1 je izdelan iz visoko standardne in visoke kakovosti akril surovin. 2 edinstveno dvojno vzmetenje design, ki se lahko neposredno visela v rednem fish tank in akvarij, in je lahko tudi visela na fish tank s stretch. (proizvajalec patentov vse, ponarejenih design je treba preiskati) 3, ki je primerna za stekleno steno debeline 5-18 mm.Tank, ali za debeline 5~16MM naramnicami. 4 prilagoditev obseg višina nivoja vode je 2-15 cm. 5 je lahko neposredno povezan z RO pralni vodo mogoče dodati zunaj vedro.

Vrsta ribe
Napetost 0
Moč 1W

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni