Mpow 059 Pro/Lite Bluetooth Slušalke 60Hrs Brezžične Slušalke Vodilni Bluetooth 5.0 Slušalke CVC6.0 Mic&Hi-Fi Stereo Zvok

Nov izdelek

€20.30

€36.25

-44 %

Na zalogi

Oznake:

trgovina brezžične slušalke, težka brezžične slušalke, bluetooth mpow, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, amplifi hifi, bluetooth headphon, headphon brezžični, earphon, chery križ eastar

Mpow 059 Pro/Lite Bluetooth Slušalke 60Hrs Brezžične Slušalke Vodilni Bluetooth 5.0 Slušalke CVC6.0 Mic&Hi-Fi Stereo Zvok Mpow Izdelek Označite

* 60 Ur Baterije: ni vedno priročno polnjenje slušalke na poti, zato morate biti prepričani, da ne zmanjka moči, ko jo potrebujete najbolj.Zgrajen z dual-baterije sistem, Mpow 059 Pro vam omogoča, da uživajo do 60 ur glasbe čas z enim polnjenjem.

* Rock-solid Povezava: Mpow 059 Pro brezžične slušalke so inženirstva z najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.0 tehnologije, da bi vam končni brezžični izkušnje.Bluetooth 5.0 vam prinaša več stabilen prenos, nižjo porabo energije, močnejši signal, zaradi česar brezžične povezave je hitrejši in močnejši kot kdajkoli prej.

* V živo Koncert Doma: Mpow je inženirji so vedno v prizadevanju za boljši zvok.Porabili na stotine ur, oblikovanje, testiranje in izpopolnjevanje za vsak proizvod.Po meri naravnan 40 mm dinamične voznike, izdelavo vaše datoteke z digitalno glasbo v bogat, naraven zvok, ki bi vam v živo-koncert izkušnje doma.

* Oblikovana za Udobje & Style : Tehta samo 7.5 oz (213g), se boste počutili nič na glavo.Mehko spominsko peno, earpads, nastavljiva glavo, oblazinjeni glavo--vsak element, ki je bila oblikovana za udobje, kot tudi slog.Zložljivi design vam omogoča, da odstopi, ko jih ne uporabljate za enostavno prevoz in skladiščenje

* Jasno Klice & Glas Pomoč Aktiviranje: Mpow 059 Pro slušalke vam bo dala popolno udobje.Preprosto prostoročno kličete z vgrajeno cVc 6.0 noise suppression mikrofon.Zbudi vaš siri ali google pomoč tako, da dvakrat pritisnete MFB, ni treba, da se doseže za vaš telefon.Kot nalašč za dom, spletni tečaji, izobraževanja, potovanja,, poslovni sestanek, itd.

Mpow Opisi Izdelkov

Mpow Izdelek Resnično Ph Mpow Tehnični Podatki

Model Mpow 059 Pro/Lite

Čip Rešitev

CSR8633

Bluetooth Različice

V5.0

Protokol

HSP/HFP/A2DP/AVRCP/GAVDP

Območje Delovanja

33Ft(10M)

Glasba/Čas Pogovora

Do 60H

Zmogljivost Baterije

3,7 V /500mAh

Čas Polnjenja

2-3H

Mikrofon

CVC 6.0 šumov, Kaj je V ŠKATLI? 1 x Mpow 059 Pro/Lite Bluetooth Slušalke 1 x 3.5 mm Audio Kabel 1 x Vrečka 1 x Priročnik za Nakupovanje Opomba O Plačilu>> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.O Pošiljki>> 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Naročila se obdelujejo v 2-7 delovnih dneh po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Večina fotografij, ki kotirajo, ki so jih sprejele naše ekipe, so 100% realne slike. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikend in praznike.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če ne prejmete vaše predmete v 30 dneh, odkar ste izvedli plačilo.prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je, da naše stranke zadovoljne.

O Povratne Informacije>>

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Upamo, da boste lahko obrnete na nas takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali našimi storitvami.

O Mpow MPOW je NI.1 Premije za dodatno Opremo Bluetooth, Znamka za Pametne telefone.Vsak izdelek iz Mpow je bil ustvarjen z enim dosledno naloga - se Ujemajo z vašo pametno življenje.MPOW specializirano v proizvodnji elektronike in dodatkov, ter nudimo inovativne proizvode za naše stranke.Naš izdelek je izjemen za njihovo veliko modelov in uporabnost.Imamo operacije v Kaliforniji, Londonu, Berlinu, in družbe izdelki so na voljo po različnih poteh.Na MPOW, smo delo strastno ustvariti izdelke z enostavnost in uporabnost.Govorimo in prisluhniti našim strankam in vrednost vsake konstruktivne povratne informacije od njih za izboljšanje naših izdelkov in storitev.Za vse vas, od vseh nas, na Mpow Trgovina - Hvala in Srečno Nakupovanje!

Čip rešitev CSR8633
Odpornost 32ΩΩ
Model Mpow 059 Pro/Lite Bluetooth 5.0 Slušalke
Vokalizmu Načelo Dinamično
Podpora APP No
Število Voznikov 2
Način Polnjenja Kabel
Območje delovanja 33Ft(10M)
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Bluetooth Različice V5.0
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Funkcija Hi-Fi Slušalke
Package Seznama Uporabniški Priročnik
Kakovost zvoka HI-FI zvok
Brezžično Da,
Nepremočljiva No
Poreklo CN(Izvora)
Mikrofon CVC 6.0 šumov
Čas Polnjenja 2-3H
Dolžino Vrstice 1.2 mm
Z Mikrofonom Da,
Certificiranje CE
Sporočilo Brezžično omrežje
Gonilnik Za Premer 40 mm
Nadzor Gumb Da,
Nadzor Glasnosti Da,
Blagovna Znamka mpow
Priključki 3,5 mm
Skupna Harmonična Popačenja -%
Glasba/Čas Pogovora 60 ur
Številka Modela Mpow 059 Pro/Lite Brezžične Slušalke
Frekvenčni Razpon 20 - 20000Hz
Slog Izhod za slušalke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni