Dinamični Blinker za Seat Leon III MK3 5F obdobje 2013-2018 Ibiza KJ Mk5 V Arona 2017-2018 LED Vključite Signal Ogledalo lučka

Nov izdelek

€17.09

€21.37

-20 %

Na zalogi

Oznake:

sedež stikalo, logotip sedež ateca, post sedež ateca, leon fr 5f, lučka led, jetta mk5, seat leon 5f lee, arona fr, kos seat leon fr, gt volkswagen

Dinamični Blinker za Seat Leon III MK3 5F obdobje 2013-2018 Ibiza KJ Mk5 V Arona 2017-2018 LED Vključite Signal Ogledalo lučka Zaradi Malcayang dinamično utripa, spremembe smeri, ki je vidno označeno.Med utripanjem proces, vstavljena LED luči "brisanje" ena po drugi od znotraj navzven v želeno smer.Ko je ta proces končan, se proces ponovno zažene in se ponavlja.Namigi: Plug and play namestitev,100% brez NAPAK.Enostaven za namestitev, ki so neposredno povezani s prvotno plug.No kodiranje potrebno.Semi-Dimljeni objektiv,izgleda razkošen kot športni stil.Dinamičen zavoj signala,se pomaknite gladko.Lažje je mogoče videti z druge voznike, ko ste se obrača v desno/levo.LED tehnologija,bolj trpežne.Z mat površino za odporen na praske.Izgleda odlično na dan in noč!Oglejte si naš videoposnetek.To ne bo v škodo katerekoli zunanje ,Truely odlična zamenjava!Združljiv Z: Primerni za SEAT Leon Mk3 5F ( ST / FR / Cupra ) Obdobje 2013-2018, Primerni za SEAT Ibiza Mk5 KJ 2018 up

Primerna za SEDEŽ Arona KJ7 2017 2018

Opomba: -Navodila za Namestitev NI vključen.Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočamo . -Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, ki je barvno morda nekoliko razlikuje od slike. -Prosimo, dovolite 1-2 mm razlik, saj je ročno merjenje.Prosimo za razumevanje.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Naročila processedtimely po thepayment preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, particularlyduring turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in se backto, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je bearby tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebne reasonfor vrnitev, in po svoje

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi componentsand priloženi pribor, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalca limitedWarranty za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Accessoriescome s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate tellus kaj je okvara in nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da youcontact nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Model, Leto 2 Primerni za SEAT Ibiza Mk5 2017 2018
Poreklo CN(Izvora)
Model, Leto 3 Primerna za SEDEŽ Arona 2017 2018
Za Vozila Znamke/Modela VOLKSWAGEN
Postavka Vrsta Vključite Opozorilne
Moč Semi Smoked with matte finish
Ime Modela Zaporedno pomikanje ogledalo indikator
Blagovna Znamka Malcayang
barvne leče Sijajna Črna/Crystal
Vključuje En par(desno in levo)
Element Teža 0.26kg
Lumnov 2400Lm
barve Oranžna
Model 1 Leto Primerni za SEAT Leon Mk3 5F ( ST / FR / Cupra ) obdobje 2013-2018
Napetost 12V
Vrsta Vmesnika NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni