Wc Strani Bide Pipa Kopalnica Tuš, Bide Škropilnica Medenina T adapter 1,2 m Cev Rezervoarja Zasvojen Imetnik Self Čiščenje Enostavno Namestite

Nov izdelek

€13.04

€21.37

-38 %

Na zalogi

Oznake:

kmečka bide, tuš, - ročni tuš, bide škropilnica, kuhinjska pipa, pipa, Vrtni razpršilec, bide mešalnik, cev za wc, bide, bide sedež wc

Trgovina z zaupanjem

1.Zaradi različne T-prilagoditev konektorjev,prosimo, izberite državo, ki ustreza povezavo, preden oddaji naročila, v izogib pošiljanje preteklosti izdelkov neprimerno,Če ne boste n, ne vemo, katero izbrati, prosimo, obrnite na našo customer service. 2.Izberite Orgon.si Standardne Dostave ,Uživajte v 15 dneh ni razlog za vrnitev. 3.Prosimo, bodite prepričani, da kupite. 4.Sledite naši trgovini dobite dodatne popuste. 5.Če sistem ne prikazuje logistics informacije, prosimo, pojdite na to spletno stran, da si ogledate (https://www.17track.net/en)

Značilnosti Izdelka

【Večfunkcijsko & Nastavljiv Tlak Vode】Bide Škropilnica ne deluje samo kot s krpo, plenic škropilnica, pranje vašega avtomobila, vodo, rastline, tuš vaš pes, čiščenje wc, bide in kopalne kadi, ko razkuževanje.Pa tudi se lahko uporablja za Muslimana tuš.Prilagodite tlak vode(mehka močni) z uporabo na sprožilec, ne več zapravil vode.Lahka in kompaktna, samo točko, nato spray kot vzvod, ki ne zahtevajo veliko moč. 【Premium Kakovosti Deli in Ne Pušča & Eco-Prijazen】Medenina T tok s keramično tesnilo v notranjosti, da se zagotovi trajnost in NE PUŠČA.Za bide škropilnica za wc je iz top premium nerjavečega jekla, natančno brušeno dokončaj za rje dokaz, anti-korozijo, enostaven za vzdrževanje in obratovanje.Bolj higiensko, kot je papir, shranjevanje toaletnega papirja in krpo plenice denar, in da vaš dojenček srečno in zdravo.Najboljša izbira za osebno bide za spodnji čiščenje za izboljšanje osebne higiene. 【Hitro Namestitev in Vse v Enem】navodila za Montažo pod pogojem, razočaranje-free, da dokončate namestitev v nekaj minutah!Ne Vodovodarji Potreben!Prihaja z Medenina, Krom plenic škropilnica bide za wc, 47 cm, dolžina elegantno iz nerjavečega jekla, cev, medenina T-Ventil adapter-ustreza Standardni Ameriški Wc s 7/8 Povezave, Kljuko, Nosilec, Vijaki, Podložke, lepilni Trak.Tako le DIY orodja so dovolj, to je tako enostavno!! 【100% Popolnoma Varen Nakup】zagotavljamo vse krpo plenic škropilnica za toaletne izdelke z enoletno garancijo in zagotavljajo visoko storitve.Smo precej prepričani, da boste zadovoljni s tem odlično gospodarno in učinkovito rešitev, kot tudi čistejši in bolj zelen način življenja.Torej, ko se boste poskušali naše bide pritrditev wc spray, boste ljubezen to.

SOOSI Bide Škropilnica

5 Prodaje Načini Izbire

-Sklop: bide škropilnica+cev+škropilnica imetnik+T-adapter+PTFE TRAK -B sklop: bide škropilnica+cev+škropilnica imetnika -C sklop: bide škropilnica+T-adapter+škropilnica imetnika -D set: bide škropilnica+cev -Nastavite E: enotni bide škropilnica

Mulit-namen Škropilnica

Pranje wc/pranje-pet/pranje telo /voda cvetje/za slabe mobilnosti starejših in bolj...

Pranje wc/pranje-pet/pranje telo /voda cvetje/za slabe mobilnosti starejših in bolj...

Rezervoar za vodo ali steni visi, kot se odločite,

Kavelj je mogoče enostavno odstraniti, za stensko namestitev Bomo priložiti navodila za namestitev Pišite nam, če ne bo nameščen.

- Bide Škropilnica Držalo iz Nerjavnega jekla površine -Držalo se lahko odstrani za stensko namestitev

Pribor

Medenina T ventil---Stikalo Vode Vtičnico & Izklop,Prilagodite Pretok

Pošiljke:

Mi bi poslali parceli v najkrajšem možnem času, Čas obdelave, ki bi lahko podaljša, če je vroče nakupovalno sezono,kar koli, prosimo, obrnite na wit nas.

Garancija:

Vsi Predmeti, Ki So Na Voljo 1 Leto, Če Obstaja Nekaj Težav Z Izdelki, Prosimo, Pošljite Nazaj K Nam, Vračilo Bo Na Voljo S Paypal Ali Orgon.si Sistem Ali Pošiljanje Polno Novih Predmetov Znova.Vsaka Težava, Kontaktiraj Spletni Prodajalec.

Povratne informacije:

Ne bomo znali ceniti vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije. 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosim stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.

Tapnite luknja Eno Luknjo
Številka Modela SS-501
T-adapter nit 1/2" ali 7/8" glede na državo
Pipa Tapkanjem Eno Luknjo
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka SOOSI
Cev Material Nerjaveče Jeklo
Spary Tip Horizontalno
Poreklo CN(Izvora)
T-tok materiala Medenina
Ročna škropilnica materiala Nerjaveče Jeklo
Vrsto Namestitve Stenske

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni