10pcs SEMT13T3AGSN-JM US735 SEMT13T3AGSN-JM UE6020 SEMT13T3AGSN-JM VP15TF Karbida Vstavi CNC Orodja za Rezkanje Rezilo Rezilo za Rezanje

Nov izdelek

€9.34

€13.34

-29 %

Na zalogi

Oznake:

rezalnik lame, glina rezila, baterija razer, semt13, umetnost razor, rolerji stran, zlato rezila, cnc orodja težko, motorji cnc rezkanje orodje, graverja cnc orodja

Dobrodošli v naši trgovini:

Ta trgovina Celovitost upravljanja.Vsi izdelki so pristni.Zagotavljanje kakovosti.skupaj izdelkov.Dobrodošli strank, da pridejo in red.Postrežemo vas z vsem srcem!

Rezilo materiala uvod:

US735: Primerna za predelavo jekla.UE6020: Primerna za predelavo jekla.VP15TF: iz nerjavečega jekla, Primerna za predelavo.

Kupec obvestilo:

1. Informacije za naročanje, za zagotovitev, da izdelek pride v vaše roke, hitro, prosimo, potrdite, celovitost in pravilnost vašega prejema informacije pred naročilom.Poštna številka je zelo pomembno.Nekaj logistike zahteva točne informacije in zip kode, drugače ne bodo poslani, da vas v času.Če je potrebno zamenjati izdelka, ki prejema informacije se, prosim, obrnite na službo za čas, da je sprememba za vas. 2. Če izdelek ima težave s kakovostjo, prosimo za povratne informacije v času.Bomo rešitev za vas v času.Bodite pozorni v trgovini darila, naših trgovinah imajo posebne popuste za ljubitelje, izjemnimi dogodki in velike kuponi čakajo na vas. 3. Zaradi posebne narave nekaterih državah in drugih učinkov za promet, je priporočljivo, da navedete Orgon.si brezskrbno Logistiko, ki je uradni logistiko.Če obstajajo druge okoliščine, logistika bo samodejno nadomestilo.Dragi prijatelji, prosimo, bodite prepričani, da po tem, ko smo poslali vaš izdelek, bomo pozorni na stanje paket in poslati paket informacij v času.Če izdelek ne pridejo, prosim, ne skrbite, logistika bodo včasih z zamudo.Če izdelek ima težave s kakovostjo, prosimo za povratne informacije v času.Bomo rešitev za vas v času. 4.Če si pozoren, da naši trgovini ali dajejo petimi zvezdicami, pohvale, mi bo zelo hvaležen.srečno nakupovanje!Hvala!

Številka Modela SEMT13T3AGSN-JM US735
Uporaba Zunanje Struženje Orodje
Premaz PVD+CVD
Model Številka 2 SEMT13T3AGSN-JM VP15TF
Material Težko Zlitine
Certificiranje NOBEN
Model Številka 1 SEMT13T3AGSN-JM UE6020
Poreklo CN(Izvora)
Trdoto 92

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni