Meijuner Vroče Prodaje 2018 Božični Okraski Pravokotne Prtom Natisne Ustvarjalne Božič Restavracija Namizni Prti

Nov izdelek

€9.50

€13.97

-31 %

Na zalogi

Oznake:

bleščica prtom poroko, 3 velikonočni okraski, cvetlični namizni prt, pokrov tabl, počitnice prt, prt nepremočljiva, vrstica tabela krpo krog, banket prtom poliester, za namizni prt, krog saten prt

Opis izdelka Meijuner Vroče Prodaje Božični Okraski Pravokotne Prtom Natisne Ustvarjalne Božič Restavracija Prti Prosimo, Zavarovanje te velikosti ujemajo z vašo deman Gladko površino in trpežne za vse dinning tabela nastavitev ali priložnostne ali formalnih Robčki za čiščenje z vlažno krpo (priporočljivo),

* Tkanina: Vse barve, ki so na voljo v barvi grafikon

* Plezati in Romantično.

* To sveže plezati bleščica tkanine, ki je kot nalašč za poročni dekoracijo, oblačila, zavese, doma dekoracijo , Stranka, dekoracijo, novo rojen fotografije Itd.Vrsta izdelka: tabela kritje Materiala: TKANINE Tkanine Tip: PLETENJE Tehnika: Tiskano Funkcija: Trajno, za enkratno uporabo, Romantično, Okolju prijazna Dekoracija: To sveže plezati bleščica tkanine, ki je kot nalašč za poročni dekoracijo, oblačila, zavese, doma dekoracijo , Stranka, dekoracijo, novo rojen fotografije itd.Barve: Vse barve, ki so na voljo v barvi Velikosti grafikona: 150x180cm, lahko naredimo velikost glede na vaše zahteve.

Sorodni Izdelki Razstava Profil Podjetja

Naši tovarni je proizvajalec stol zajema, tabela oblačila, tabela zajema, saten sashes, lycra/spandex razredi z zaponke, organza sashes, namizne tekače, plenice, prosojnice za namizni zajema in tako naprej, poročni dodatki, in hotel blaga.

Z dobro opremljenih testnih zmogljivosti in močne tehnične sile, lahko nudimo vam z najboljšimi kakovostne izdelke po najbolj konkurenčnih cenah.

S široko paleto, dobra kvaliteta, ugodne cene in modne modele, naši izdelki so v veliki meri uporablja v poročni dekoracijo, hotel oskrbe, restavracij in drugih industrijah.

Naši izdelki so široko priznane in zaupanja, ki ga uporabniki in lahko izpolnjujejo nenehno spreminjajoče se gospodarske in socialne potrebe.

Pozdravljamo nove in stare stranke iz vseh koncev sveta, da nas kontaktirate, za prihodnje poslovne odnose in medsebojno uspeh!

Certifikati Pakiranje & Dostava po Meri embalaža

Paket

Nakladanje in dostave

Pogosta VPRAŠANJA V: ali ste trgovsko podjetje ali proizvajalec ?

O: mi Smo tovarni.Q: Kako dolg je vaš čas dostave?

A: na Splošno je 5-10 dni, če je blago na zalogi.ali je 15-20 dni, če blago ni na zalogi, je glede na količino.Q: ali zagotavljate vzorcev ?ali je to brezplačno ali izredno ?

A: Da, lahko nudimo vzorca za brezplačno polnjenje vendar boste morali plačati stroške prevoza. :

Material Saten Tkanine
Slog Evropa
Oblika Pravokotnik
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Meijuner
Tehnika Pleteno
Vzorec Tipa Kariran
Funkcija Oilproof
Uporaba Doma
vzorec TISKANE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni