Pliš Zasneženih Sova Bubo scandiacus polnjene živali, igrače otroci darilo

Nov izdelek

€13.52

Na zalogi

Oznake:

pliš shrek, dekor sova, figur, ki plujejo pod sova, medusa plišastih, hedwig plišastih, bumbo sedež, čistost krletka podpredsednik, lutka sova, 3d tiger, sova mehko

predmet: 1 kos plišastih sova

material: pp bombaž

velikost:

širina približno 11 cm

višina približno 18 cm

teža približno 0.14 kg

Plačilo:

Po tem, ko prejmemo vaše plačilo.Postavka, ki bodo dobavljeni z 1~2 delovnih dneh.Bomo po e-pošti vas, če predmetov na zalogi, za razpravljanje o učinkovitih rešitev.

Dostava:

1) Brezplačna dostava po vsem svetu(prodajalec plača).Preko Orgon.si Standardne Dostave , e-pošta.

2) Ponudba hitrega pošiljanja( kupec plača), prek EMS, DHL, FEDEX.Običajno okoli 3~7 dni ste dosegli.

Vsi nalogi, poslani s številko za sledenje.

Trudimo se, da zagotovi hitro storitev.Vendar pa, kot hudo vreme, Čisto po Meri, Počitnice itd razloga, včasih nepredvidljive zamude, ki se lahko pojavijo.Če je bilo več kot 35 dni od datuma plačila in je niste prejeli, se obrnite na nas takoj, si bomo prizadevali hitro poiščite element, in rešiti ga.

Vrnitev in povračilu stroškov:

Sprejemamo vrnete in vrnili denar.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete.Obstaja kakršen koli problem po recive elemente, prosimo, povejte nam.Bomo poskušali naše najboljše rešiti.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Tovorni promet za pošiljanje nazaj in ponovno pošlji bi morala biti plača kupec.Hranite predmete in paket dobrem stanju.Če ste izdelki imajo kakršno koli poškodbo ali zamudo, prosimo ne odpirajte primeru, ali ne pušča Negativnih in Naravna povratne informacije, da ne more rešiti vse težave .Ampak povej nam, mi pa se bomo potrudili, da rešiti.

Če ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas pozitivne Povratne informacije in štirih 5-star Podrobne Ocene prodajalcev (DSR), ki so bistvenega pomena za rast naših malih podjetij.

Poleg tega, PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 ali 4 zvezdice, Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.Bomo cenili vas, če nam 5-star Podrobne Ocene prodajalcev.Hvala, ker ste.

Dropshipping:

Dobavljamo padec ladijskega prometa storitev.Bomo pošljete tako, da vaše stranke s številko za sledenje neposredno.

Padec ladijskega prometa, da ne bo vključevalo predmet, ceno in naši trgovini info.Samo sporočite nam vaše naročilo padec ladijskega prometa.

Pišite nam:

prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.

Polnjenje PP Bombaž
Spol Unisex
Tema sova
Material pliš
Številka Modela 18 cm
Živali sova
Vrsta Pliš/Nano Lutka
Blagovna Znamka Jujubetree
Starostni Razpon > 14 let

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni