Strokovno USB Polnilna T-Rezilo za Lase Clipper Električni Hair Trimmer Akumulatorski Brivnik Brivnik Moški Frizerski Lase Stroj za Rezanje

Nov izdelek

€11.69

€17.19

-31 %

Na zalogi

Oznake:

kuhar klobčičev, hair trimmer noč, brada clipper, konec brivnik, clipper lase surker, za moški brivnik, clipper lase, dodatek barber, mačka hair trimmer, split koncu trim

Informacije O Izdelku:

Paket je vključeno:

1 x Hair Trimmer

1 x USB kabel za polnjenje baterije

1 x Čopič

1 x Navodila

4x omejitev glavniki

Opis:

Polnjenje metoda: 18650 polnilna baterija

Moč:10W

Čas polnjenja: 2 uri

Uporabite čas: 120 minut

Zmogljivost baterije: 1500/2000mAh

Napetost:5V

Polnjenje metoda: USB

Velikost izdelka:15.5*4 cm

Dodatki: USB polnjenje baterije kabel, ščetka za čiščenje

Značilnosti:

- Kratke-smola rezalnik izpolnjuje različne fine styling potrebe, kot so olja, glavo, rezanje in graviranje.Rezanje je gladko in moč, ki je močan brez vlečenja ali blokiranje, ustvarjanje, classic, retro olje obliko glave.

- Olje glavo carving, retro moda, da se odzove na različne modeliranje potreb, strokovno ustvarite retro olje glavo.

- 18650 polnilna baterija, okolju prijazne baterije cikel polnjenje, hitro in trajno polnjenje, do 800 ciklov.Ni treba čakati, da se baterija napajanje, samo baterijo zamenjajte.

- Zaokroženo glavo, blizu glave, zaobljen in gladek, brez ranjavanje kože.

- Lepe vzorce, brušena kovinskih lupini, močno teksturo in udoben občutek.

Izdelek Kažejo:

Pošiljke:

1.Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti. 3.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Nato vam bomo pomagali, da za vaš izgubili. 4.Če želite, da vam izdelke poslali vam hitro, ali pa boste potrebovali nujno, Prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.če menite, da je pristojbina, ki je visoka, se lahko obrnete na nas, mi pa bomo preverili vaš naslov in vam najcenejše tovora.

Garancija: 1. Vsi izdelki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije: 1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

2. Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Cenimo vaše povratne informacije zelo veliko.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Blago Certifikat Kakovosti ce
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Električni Hair Trimmer

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni