Original A1369 sledilno ploščico Touchpad za Macbook Air 13,3" laptop A1369 Touchpad sledilno ploščico leto 2011

Nov izdelek

€19.72

Na zalogi

Oznake:

a1369 zaslon macbook air, mac book zraka a1369, odbor apple macbook air a1466, a1466 sledilno ploščico, odbor logiko macbook air, bluetooth touchpad, apple sledilno ploščico 2, a1369, mac book air 2011, macbook air sledilno ploščico

Original Uporablja+ Za Macbook Air 13,3" A1369 2011 A1466 2012 Touchpad Sledilno Ploščico

Zakaj Izbrati Nas?

1.Smo Specializirano za Electroic izdelkov Izvozi. 10 Let izkušenj.

Nad 20 tovarn, ki delajo skupaj imenu nas.Stroga in močna QC Ekipa.Odlično poprodajnih storitev sistema.

2. Izdelek test 1 do 1 pred odpremo

3. Strokovno Prodajno Ekipo, Storitev, ki jo pred vrstnem redu in po tem, ko bi delavec.

4. B2B in B2C platformo prodaje.Alibaba Zlati Član.

5. Vaše zadovoljstvo je naša največja spodbuda.

• O Kakovosti: Vsak izdelek bo treba preskusiti, pred dobavo, s posebnimi instrumenti ali glavni odbori za zagotavljanje dela.

Po prejemu plačila.Blago bo dostavljeno v čas obdelave, in Številko za Sledenje bodo navedeni na Orgon.si Trgovina in online sledenje informacij bo na voljo na prevoznika spletni strani, kot so DHL, EMS, FEDEX, Kitajska Post itd.

-Kot pravila, ki so različne v različnih državah.To je nemogoče, da smo vedeli vse predpise in zakonodajo v vsaki državi.

-Torej po tem naročilu, prosimo, ki nam ponujajo informacije o opis blaga in vrednost za carinske, da bi zmanjšali davek ali dajatev v destionation držav za vas.Veseli bomo, da ne glede na vaša navodila.

-Po prejemu blaga.Močno svetujemo, spoštovani kupci, naj pregledajo je pravi način, da se zagotovi, da je pravi elemente, ki jih želite naročiti.

-Če obstaja kakršna koli vprašanja ali zamenjave nesporazume, vas prosimo, da nas kontaktirate, to je naše zadovoljstvo, da reši problem za vas.

-Če ste zadovoljni z našimi blaga.Prosim, pustite nas pozitivno 5 zvezdic povratne informacije, bomo zelo cenim, za vaš trud.

-Nudimo 6 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi vrnejo deli, ki so želeli biti pakirani, kot je bilo prvotno dano, in originalne oznake označena z nami ne sme biti odstranjena, niti kateri koli deli, ki so bili uporabljeni ali poškodovana namenoma,

Opomba: Stranke morajo kriti stroške za vračilo blaga nazaj, bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje

Uporaba Prenosni računalnik
Sestavnega Dela Sledilna ploščica
Številka Modela A1369 A1466
Blagovna Znamka Arsmundi
Združljiv Blagovne Znamke APPLE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni