Brezplačna dostava za Zatemnitev krilo ukaz krilo fazi učinek svetlobe opreme krmilnikom konzole za DJ disco žarek pranje fadering Krilo

Nov izdelek

€689.29

€919.06

-25 %

Na zalogi

Oznake:

žogo disco, banjo majica, dj, krmiljenje dmx, virtual dj 3, galaxi projektor, dj mešalnik, auto dim stroj, premikanje glavo, papir disco

YUER Poslovnih Opomnik

1.Smo proizvajalec fazi luči nad 15 let, smo sprejeli ODM OEM ali izdelkov.Tako obrnite na prodajalca svobodno preiskovalni fazi luči, ki je ne najdete v naši trgovini. 2.Sprejemamo Paypal, Wester Unije, TT bančno nakazilo plačila preveč poleg Alipay.Tako nam poveste, kateri je bolj primeren za vas. 3.Prosimo konča plačilo v roku 3 dni po kraj, da za pošiljanje blaga kmalu.

SPRETNOST SPECIFIKACIJE:

Ukaz Krilo: Real-time control 2048 parametrov (lahko varnostno kopijo do 65,536 parametri sistema ) 6 izvršni faders (dolžina 60 mm), 18 izvršni zatemnitev gumbi, 2 A/B stikalo faders (dolžina 100mm), 6 izvršni gumbi, 6 strani gumbi (channel / fader / gumb), 4 dajalnik. 2048 parametrov, do 4096 parametrov 2 DMX izhod, 1DMX vhod (XLR 5-pin) 1 Svetlost valjčki - Dimmer Midi in /out (Midi-Timecode / Midi-Opomba) priključek.S posebno osvetlitvijo in zatemniti Tiho gumb.Daljinsko analogni signal vhodni priključek.XLR 3-pin LTC (Linearni Časovno Kodo) priključek.Kensington security lock slot.USB 2.0 priključek.Integrirana ali univerzalno napajanje Lahki, prenosni in trdna.Netweight samo 6 KG, je mogoče premikati.Ukazi gumbi postavitev je podobna grand2;samo priklopite na RAČUNALNIK, se lahko enostavno nadzorovati.prenosni razsvetljavo konzole Zatemnitev Krilo: Real-time control 2048 parametrov (lahko varnostno kopijo do 65,536 parametri sistema ), se lahko podaljša do 4096 parametrov. 4 DMX rezultatov, 15 izvršni faders (dolžina 60 mm), 45 izvršni zatemnitev gumbi, 6 strani gumbi (channel / fader / gumb).Priključek USB za zunanje konzole lučka za integrirano univerzalno napajanje.USB2.0 priključek.S posebno osvetlitvijo in zatemniti Tiho gumb.Lahki, prenosni in solid.Net teža le 4,5 kg.Preprosto ga priključite na RAČUNALNIK, se lahko enostavno nadzorovati.

YUER Več Pozornosti

1.Prosimo zagotovite, da so vaši sprejemnik naslov potrjena v Orgon.si se uporablja za tem vrstnem redu. 2.Naši Izdelki so vse blago, elektronika.Tako so fragil izdelkov.Smo dal fragil opombe na vsak paket.Prosimo, poskrbite, da paket je dobro pred podpisom blago sprejme.Če paket ali blaga, ki je uničil badlly v prevoz, prosimo, da fotografije kot zapise in nočejo, da jih sprejema in kontaktne kurirju ali prodajalec na prvič. 3.Vse naše blago 1-3 let kakovost garancijo, če obstaja kakršen koli problem kakovosti blaga, nas prosimo kontaktirajte na prvi čas, se bomo potrudili, da jih reši, dokler vaš zadovoljiti.Smo strokovni inženir in smo bolj pozorni na po službi.Tako da res ne skrbite za to. 4.Smo eagering, da prejmemo vaše 5 zvezdic povratne informacije, je zelo zelo pomembno za nas.Ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas, da reši problem.Podjetje je v težavah, za nas in upamo, da lahko stranke dobijo izpolnjujejo blaga in storitev, kot so slabe volje. 5.Vse cene vključujejo ladijskega stroškov.Tovorni promet se šteje za Orgon.si sistema neposredno.Torej, če mislite, da je tovorni je previsoka, se prosimo obrnite na prodajalca, za check in dobili najnižje cene. 6.Če se vam zdi vaša država ni mogoče dostaviti, prosimo, obrnite na prodajalca, da dvakrat preverite in ponujajo končni stroški za vas.

Blagovna Znamka Yuer
Moč 100W
Slog DMX Stopnji Svetlobe
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Strokovno Fazi & DJ
Ime izdelka Konzole
Številka Modela j009
Napetost 90-240V
Paket Polet Primeru Pack

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni