Klasično Leseno Slušalke Slušalke Stojala za Slušalke Imetnik Oreh Obešalnik za Slušalke Zaslon za Bije JBL za Bose Univerzalno Slušalke

Nov izdelek

€21.73

€27.16

-19 %

Na zalogi

Oznake:

slušalke stojalo leseno, imetnik jbl, les pop nosilec za telefon, bose slušalke slušalke, slušalke imetnik lesa, headphon jbl, navijalec žice, headphon imetnika, ukrivljen slušalke stojala, sony slušalke obešalnik

Ves Les za Slušalke Stojalo z Orehovim Konča.Edinstven Sodoben Slog, ki ustreza skoraj vse slušalke.Zasnovan tako, da lepo prikažite vaš cenjen slušalke.Super Za Domačo Pisarno, Studio, Spalnica, ali pa samo naprej za vaš TV.Večfunkcijsko,primerna tudi za vaš telefon,gamepad,kabli.

Material:Oreh lesen velikost:14.8*10*25.3 cm

1 x držalo za slušalke

1.Ko vam dostavi blaga?

----Običajno naročilo bo poslano v roku 1-3 delovnih dni, ko je vaše plačilo je potrjeno, pričakujejo praznik.

2.Kdo bo plačal za carinske dajatve?

----Cena ne vključuje carinske dajatve, in ne vključuje samoti plačilo ali druge plačujejo pristojbine iz kurir, kot tudi.

3.Kaj pa, če sem zadovoljna z izdelkom?Lahko jaz vrniti?

----Zagotavljamo vam, vsi izdelki so 100% novih in dobro zapakirane ,Če težave s kakovostjo blaga, ki je nastal po prejemu,prosimo, obrnite na nas brezplačno,mi bo zelo vesel, da vam pomaga.

4.Ali ste dropshipping podporo ?

----Da, bomo dropshipping , lahko naročajo, kot želite, vsi kupci, ki so dobrodošli.

1.Vse elemente, ki so preverjene in pakirani tudi pred dostava. 2.Nudimo storitve v roku 24 ur, vse stranke sporočila bomo odgovorili na prvič. 3.Izbrali smo zanesljiva dostava metod za naše stranke kot Orgon.si Standardne Dostave, China Post, ePacket. 4.Če ste zadovoljstvo z našim izdelkom, prosim, daj mi 5 zvezda.Če niste zadovoljstvo z našim izdelkom, prosimo, ne dajejo negativne povratne informacije, na prvi in prosti občutek, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da vam vaše najbolj zadovoljivo rešitev.

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Paket Da,
Velikost other
Številka Modela lk25
Postavka Vrsta Slušalke Stojala
Material ogljika

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni