60 CM,Teža 2,5 MM Umetna Cvetno Steblo,Železne Žice Zaviti V Zelene in Rjave Trak Papirja Za DIY Cvetlični Aranžma Dodatki

Nov izdelek

€14.67

€17.25

-14 %

Na zalogi

Oznake:

minis papirnate rože, osnova kuhinje, cvetlični trak, cvetno steblo žice, cvetlični aranžma stranka, mtb steblo, cvetlični glavo venec, stamen, a set čopičev za risanje, cvetličarna žice

plačilo

Plačevanje Prek Orgon.si Depozitni.(to je bolje, da plačate s kreditno kartico

Depozitni)Orgon.si Depozitni ki je vodilni tretjih oseb online plačila

platforma iz alibaba Group.Depozitni omogoča varno, da plača na spletu

brez da bi izpostavljali svoje podatke o kreditni kartici.lahko spremljate tudi dostavo vašega naročila in plačila, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.

Kako plačati s drug način plačila, prosimo, da najdejo ta povezava za podrobnosti

Povratne informacije

Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prevod dokončan , ga bodo cenili, če bi lahko naredil isto, da nas, pa tudi, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, neposredno, brez stika z nami, še enkrat Hvala za obisk naše trgovine, želim vam prijetno nakupovalno izkušnjo!

politika vračanja

1. Zavedamo se, da je težko za nakup preko Interneta,in res želim, da bi bili zadovoljni z nakupom .za izognili nesporazumom ,se najprej obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja, preden pritisnete "kupi zdaj" ali ponudbo.

2. Če ugotovite, obstaja kakršen koli problem, ko imaš element,se obrnite na nas z napako fotografije v 3days ,se bomo potrudili rešiti vprašanje za vas .othervise ne sprejemamo vse za vračilo.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Sprejemamo vračilo ali Vrniti, če je to naša krivda, toda element, ki mora začeti nazaj v 3days, ko ste prejeli to,vse se vrnete elemente bi bilo treba v prvotno stanje

4.Za exchange/Vrnitev izdelkov, kupec je odgovoren za vrnitev stroškov, bomo povračilo takoj po tem, ko smo dobili vrnitvi predmeta.

nobenih davčnih rešitev

smo ugotovi kot "darilo" ali "vzorec" z nižjo vrednost, da se izognete uvozne dajatve, vendar to ne pomeni, skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržno vrednost blaga, ki morda ni izvedljiv v nekaterih državah z različnih tarifnih predpisov in tudi morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so na računu kupca.

paket

paket je krog z mehurček film, da bi se izognili pokvarilo na način,in Dal v škatli.

Nudimo Freeshipping samo po navadni pošti s Kitajsko Post

Priložnosti Poroka
Material Žice
Blagovna Znamka NYAConfetti
Številka Modela JC037
Vrsta Dekorativne Rože & Venci, cvetlični žice
Cvet Slog Cvet Podružnice
Slog Cvet
Dolžina 60 cm
Razvrstitev Umetno Cvetje
Teža About 2.5mm(0.98Inch)
Prodajne količine 100pieces/veliko
Vrste žica za rože

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni