Torbe Za Ženske Do Leta 2020 Nove Ženske Torbice Študent Velvet Tote Vrečko Priložnostne Barva Torba Plaže Vrečko Za Večkratno Uporabo

Nov izdelek

€2.80

€5.49

-48 %

Na zalogi

Oznake:

moški študent vrečko, torba big beach, torba ženske, ženska vrečke 2020 ročaj, laptop tote ženske, torba za plažo ženske, krznena jakna ženska, največja plaža vrečko, vrečko ladi, temno traper

100% Popolnoma Nova In Visoke Kakovosti

Material:Velvet

Velikost:Dolžina*Širina*Debelina:36*34*7.5 cm,Napaka približno 1cm

Konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm

Topel Nasvet : Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1cm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

PLAČILO: Preden vaše naročilo,prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od naročila, če je to mogoče.POŠILJKE: 1.Priprava Čas:potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naše numberous naročil vsak dan. 2.Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko se vpišete v Orgon.si,če jo želite spremeniti, preden smo jih ladja, si, prosimo opazite, nam novi naslov. 3.O Carinskih Dajatev, ki upošteva naše stranke'benefit,Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje,vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

POVRATNE informacije: 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.STORITEV: 1.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami. 2.Prosimo, da nas kontaktirate po TRADEMANGGER pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje in reševanje na spletnem mestu.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

Oblika Priložnostne Tote
Trdoto MEHKO
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Vzorec Tipa Trdna
Notranjost Notranji Prostor
Zunanjost Zavihek Žep
Torbice Tip Vrečke Ramo
Dekoracijo NOBEN
Številka Modela Torbe
Spol ŽENSKE
Obloge Materiala Poliester
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Clyine
Glavni Material Velvet
Vrste vrečke Ramenski & Torbice
Priložnosti Vsestranski
Število Ročaji/Trakov Dva
Trajno Visoka Kakovost
Slog Priložnostne

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni