Original Xiaomi Moda Miško in mobilnih Brezžičnih Igra z Miško 1000dpi 2,4 GHz Bluetooth povezavo Optična Miška za Mini Prenosne Kovinske Miško

Nov izdelek

€14.39

€17.99

-20 %

Na zalogi

Oznake:

mi brezžične miške, miške, brezžično računalniško miško led, uradni xiaomi, mat miško, mause sem fio, tipkovnica miiiw, lqs gaming miška, xiomi, jasno, miško

Podrobnosti o izdelku: Resolucija: 1000 dpi Lupini material: Kovina Barva: Temno siva /srebrna Delovna temperatura: 0 °C ~ 40 °C Uporablja sistem: Windows 7/8/10.Mac OS x 10.8 ali višje.Chrome OS 1 X Xiaomi Miško ( ne vključuje baterijo) 1X Mikro sprejemnik Product Design: Nadaljevanje brezžično miško design.Minimalističen design, udobno in mirno,Bluetooth in 2,4 G brezžični sprejem, dvostranski simetrije, ki prejemajo razdalje 10M.Udoben oprijem, svetlobe in delo-varčevanje z energijo, material varnost, 1000dpi *natančno določanje položaja.Preprost videz, ne da bi izgubili videz.Natančno določanje položaja, hitro in natančno miško gibanja.Število 5. baterija napajanje, varčevanje z energijo in zagotavljanje delovne dobe.Varen material, uporabite z zaupanjem.

Visoka kakovost izklop gumb za enostavno uporabo, brez motečih ljudi nemo design omogoča miško delovanje tiho, hitro preobratu in trajne.Ali je v spalnici, v konferenčni sobi ali v knjižnici, to ne bo motilo druge, in enostavno rekli zbogom klikov.

Poenostavljeno obliko, ki se prilega roki in ima udoben oprijem, udobje miška je zelo pomembno.Mehek, poenostavljeno obliko, ki se prilega krivulja strani, ki lahko bolje podporo vaši dlani.Tudi, če ga uporabljate dalj časa, se ne boste utrujeni in uživajte udobje vaših dlani.

Integriran magnetni adsorpcije pokrov, enostavno razstaviti in enostaven za namestitev integriran magnetni adsorpcije pokrov struktura je zelo preprost in enostaven za uporabo.Obe bateriji in sprejemnik se lahko odstrani in namesti odprite zgornji pokrov, ki je enostavno razstaviti in enostaven za namestitev, in je enostavno in priročno stojalo za.A 5. baterije, ki ustreza enem letu uporabe* 2.4 G sprejemnik, plug and play, brez voznika zahteva

Občutljivem, topel dotik, s konicami prstov nanesite Na proso wireless mouse 2 je bila tudi nadgrajena v gradivo, in površinska obdelava je zelo teksturo.Puhasto učinek delci so dodali, da spray premaz za zagotavljanje uporabniku udobno dotik na roke.

Aluminij zlitine anti-skid roller, enostaven za nadgradnjo in upravljanje, ki jih sprejme aluminij zlitine valja in površino, je peskana in anodiziranega.Tekstura je nadgradili, ki lahko učinkovito preprečujejo zdrse in znoj, in je odlično strani občutek.

Izjemno natančen senzor, natančno določanje položaja na več namizjih Xiaomi Wireless Mouse 2 je 1000DPI fotoelektrično senzor, ki se lahko natančno postavljeni, če se hitro premika.Ob istem času, to je več kot odlično-površinske lastnosti in je primeren za namizne računalnike različnih barv in materialov, da se zlahka pokrili office in dnevne potrebe.

Simetrična oblika z leve in desne roke, preprost stil in nadgradnjo Xiaomi wireless mouse 2 preproste zasnove nadgrajeno ponovno uporabo simetrična oblika, tako leve in desne roke se lahko prilagodljivo delovanje.Črno-beli so na voljo, in različnih barv kažejo različne sloge.

Povezava 1 2.4 G wireless
Povezava 2 Bluetooth
Vrsta Brezžična
Številka Modela Xiaomi Moda Kovinski Miško
DPI 1000
Število Valjev 1
Način Delovanja Opto-elektronske
Vrsta Napajanja Baterija
Število Gumbov 2
Blagovna Znamka Xiaomi
Vrsta Vmesnika Bluetooth
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Strani Usmerjenost Z Obema Rokama
Slog Mini

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni