Nepremočljiva Kovinski Pritisni Gumb za Vklop-izklop Z LED luči 5V 12 mm s 50 cm žice pas moči vrat, Self-reset

Nov izdelek

€3.68

€5.75

-36 %

Na zalogi

Oznake:

dimer stikalo, 16 port, gumb start, mrežno stikalo 10 vrata, pcb potisnite stikalo, 30. rojstni dan dekor, 12 mm stikalo, čoln ploščo usb, dahua stikalo 5 vrat, c led

Opomba: Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Sprejemamo Alipay, T/T, Western Union in Visa plačilo.Razen Alipay, in ustrezne baterije za kupca strani.Prosimo, plačilo naročila v roku 3 dni, mi pa bomo poskrbeli za pošiljko 1-3 dni.

Obvestilo:

Predlagamo, da se, ko da znesek, ki je večji ali enak 7 USD, prosimo, izberite China Post Registriranih Air Mail ali ePacket, če želite popolno sledenje podatkov.

Naše Freeshipping je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus , t je novo številko za sledenje za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus lahko zasledimo le pred njim prispeli na letališče v vaši državi.

Dostava Informacije: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Blagovna Znamka CNCOELTRDXMY
Certificiranje CCC
Garancija 1
Postavka Vrsta Stikala
Značilnosti Stikalo Za Ponastavitev
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Številka Modela 12 mm
Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni