50Pcs Za Apple Gledati Serije 1 2 3 38 mm 42mm 4 5 6 SE 40mm 44 mm Spredaj Steklo Zaslona na Dotik LCD Zunanji Plošča Pokrov Zamenjava

Nov izdelek

€41.10

Na zalogi

Oznake:

apple ura 3 prikaz stekla, td 12 lcd, apple gledati serije 4 42mm lcd, xba, apple ura 3 stekla-popravilo, iwatch 3 zaslon, zaslon kamere, razredi apple ura 5 40 mm, apple urno steklo zamenjati, mi9 popravila

Specifikacija izdelka :

Kakovost: Vrh AAA, 100% testiranje in preverjanje pred pošiljanjem.

Garancija: 6 mesecev.

Primerno za: Za Gledanje telefon.

Opozorilo: 1. Prosimo preizkusite izdelek PRED namestitvijo izdelka v vaš telefon.Nobenih težav z izdelka, prosimo, fell prosimo, da stik z nami. 2. Nismo odgovorni za težave po namestitvi izdelka, Nekateri kupci niso usposobljene za namestitev delov in vedno odmor deli pri namestitvi. 3. Zato NE priporočamo, non-technicial oseba za namestitev delov v telefon.

Obvestilo:

1. Prosim prosim Prosim obrnite in se pogovorite z nami vnaprej, če imate kakršne koli težave z izdelkom, se bomo potrudili, da odpravite težavo z vami.

2. Ne bomo dočakali osebe, ki odprite spora neposredno, brez govoriti z nami.

3. Zelo smo veseli, da vam dostava v naši sotre.Potrudili se bomo, da prodive visoke kakovosti izdelkov in dobro po-prodajnih storitev.Uživajte svoje nakupovalne tukaj.

Zaslon ≥5"
Vrsta Zaslon Na Dotik
Številka Modela za apple ura
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka LOVAIN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni