85 CM, Umetni Visi Cvet Rastlin Ponaredek Trte Willow Rattan Cvetje Umetno Obešanje naprave Za Dom Vrt Dekoracijo Sten

Nov izdelek

€2.42

€3.67

-34 %

Na zalogi

Oznake:

kovani visi cvetje, monstera rastlin, krog železa visi planter, cvet bazen, obrat pot krog, talna svetilka, modra visi cvetje, rattan, ki visi planter, ponaredek rastlin, rastlina seme

85 CM, Umetni Visi Cvet Rastlin Ponaredek Trte Willow Rattan Cvetje Umetno Obešanje naprave Za Dom Vrt Dekoracijo Sten

Opis

Uživajte v lepoti naravne rože brez težav, zalivanje, wilting cvetnih listov, ali nadležen mrčes.Kot nalašč za vse letne čase.Nikoli ne potrebuje vode ali sonca, zaradi česar je pametno darilo za nekoga, ki ljubi rastline, vendar je malo pozabljivi, ko pride čas za vode njih!Super za dom, družino vrt, balkon, vrt, gospodinjski dekoracijo.

Funkcija

- Material: Plastika.

- Velikost: 85x15x1cm/33.5 x 5.9x0.4 inch.

- Dolge zelene trte in svetlo vijolično listje zagotavlja naraven videz, lahko vas v dobro voljo.

- Ponaredek bo cvet, ki ne zbledi in ne potrebujejo vodo ali sončni svetlobi, cveti ves čas in prinaša v vaš dom dobro pogledati.

- Samo postavite ga na viseče košare in prilagodite njeno vinsko trto, da je videti bolj naravno in bo veliko deocration za vaš dom.

- Lahko povabite prijatelje in družine, da uživajo popoldne osvežilno pijačo na idealen dom, medtem ko se listi prinašajo gozda naravnost v vas.

- Prosimo, upoštevajte, da koš ni vključen.

1 x 85 CM Umetno Visi Cvet Rastlin Ponaredek Trte Willow Rattan Cvetje Umetno Obešanje naprave za Dom Vrt Dekoracijo Sten

Umestitev Obešanje
Material Plastični
Obrat Slog TRTE
Število Kosov 1pc

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni