Dorimytrader Jumbo Simulacije Živali Leopard Plišastih Igrač Velikan Veren Panther Hiša Dekoracijo 43inch 110 cm

Nov izdelek

€221.13

Na zalogi

Oznake:

black panther plišastih, lutka velikan, blyth, vzglavnik snorlax, sex lutka tpe, pink panther, simulacijski model živali, velikan plišastih igrač, pliš keychains panther, pliš rilakkuma

Ker EMS je paket omejitev velikosti politike, tako za prevelik paket, bomo poslali preko Kitajske Post Zraka Parceli namesto EMS za vse države, Leopard paket presega velikost omejena, pls opomba.

Cena je samo za en kos, ga lahko naložite okoli 80 kg, pls opomba.

Nove velike plišaste plišastih mehko Simulirani Živali Panther Punčko , lepo srčkan Emulational Živali Leopard igrače

Lepo darilo in dekoracijo za prijatelje, otroke, dojenčke in ljubitelje 43inch / 110 cm

100% Green Izdelka, Neškodljiv za Otroka

Visoko Lvl PP Bombaža, Polnjena

Visoke Kakovosti s Tovarniško Ceno

Brezplačna Dostava, Sprejeti Padec Ladijskega Prometa

NAKUP NAVODILA: Nasveti: Hvala za vaš obisk in želimo si, da komunicira z vsemi kupci, smo zanesljiv dobavitelj, vaše zadovoljstvo bo zagotovljena!Upamo, da vam lahko potrdi naročilo, ko ste prejeli izdelek. ( dnevnik na vaše Orgon.si račun, nato potrdite naročilo).Bomo hvaležni, če lahko pustite nas pozitivne povratne informacije ( Pet Zvezdic), vam bo dala nekaj popustov za naslednjem vrstnem redu.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, pls obrnite na nas prvi, namesto šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije, se bomo potrudili, da boste zadovoljni, hvala vam!Plačilo :

Visa, MasterCard, Maestro, bančno Nakazilo, Western Union, Paypal, Qiwi Denarnice, WebMoney, DOKU Denarnice, Sofortbanking, idealno, Przelewy24, Boleto itd.Več načini plačila so na voljo, priročno in varno.Od vrat do vrat, Ladijski promet:

Vse naročene izdelke, ki bodo dobavljeni v roku, ki je prikazano v izdelek uvod ko plačilo je očiščeno.Kontaktirali vas bomo, če obstaja izjema.EMS je naš privzeti dostava izbira.Če pogosto traja od 5 do 15 dni odvisen.

Garancija & Zavarovanja:

Kupci, ki so odgovorni za dodatne davčne, carinske takse in Dajatve za uvoz (če obstaja).Zavarovanje je neobvezno.Nismo odgovorni za paket izgubljenih ali poškodovanih med dostavo, če niso zavarovani.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte v roku 3 dni.Zamenjavo izdelka obveščeni po 3 dneh ne sme biti čast za zamenjavo.

2. Izdelek MORA biti vrnjen v originalni embalaži.In izdelek se lahko vrnejo le, če je naravno lomljenega in nikoli še ni bil uporabljen.Prosimo vključujejo vrnjeno package: vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, in razlog za vrnitev.

3. Kupec bi moral biti odgovoren za VSE Vrnitev stroške dostave.

Feedbacks Politike

Cenimo vaše pozitivnih povratnih informacij in bomo nemudoma storijo enako, če niste zadovoljni z našo storitvijo, se najprej obrnite na nas, da se pogaja, preden daš Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Hvala za vaše razumevanje.

Storitve Za Stranke:

Prosimo, obrnite na nas, če imate vprašanja ali težave.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur.

Vrsta Otroška Igrača
Značilnosti Mehko, DIY
Živali Leopard
barve Rjava Živali Panther
stanje Brand-new
Opozorilo Ne Jesti / Št Ogrevanje
Spol Unisex
Poreklo Kitajska
Številka Modela DY60816
Tema Leopard
Postavka Vrsta Živali
Uporaba Doma Dekoracijo
Polnjenje PP Bombaž
Starostni Razpon > 3 let
Obrazec Leopard
festival Vsi Festivali
Notranji material Visoko Lvl PP Bombaž
Velikost 43inch / 110cm Animal Leopard
Material Bombaž
Blagovna Znamka Dorimytrader
Materiali Polnjene Simulirani Živali Leopard

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni