3.0" Originalna Velikost IPS LCD Zaslon Kompleti za GBA s 5 stopenj svetlosti visoke svetlobe ips lcd zaslon kompleti za GameBoy Advance

Nov izdelek

€32.05

€42.74

-25 %

Na zalogi

Oznake:

gameboy color, gameboy advance motherboard, gbm, gameboy advance sp stikalo, gameboy advanc, gba ip, gameboy žep lupini, gameboy motherboard, mod gameboy advance, gba napajanje

3.0" Originalna Velikost IPS LCD Zaslon Kompleti za GBA s 5 stopenj svetlosti visoke svetlobe ips lcd zaslon kompleti za GameBoy Advance #FS

Opisi Izdelkov:

1. IPS LCD.Ni potrebe za shell rezanje in varjenje.Enostaven za namestitev.

2. Podpora 5 Stopenj svetlosti.

3. Podpora 32 kodo pin in kodo za 40 pin kabli, ne glede na to, katero različico uporabljate.

4. Uporabite navadne baterije AA, vzdržljivosti, je približno 10 ur.Z uporabo različnih kartuš, poraba energije bo drugačen.

5. 4 slikovnih pik za 1 piko.

6. Velikost LCD zaslona je 3,0 palca, le malo večji od prvotnega LCD zaslon.Torej, lahko uporabite originalno objektiv.

Nasveti:

- Je seznam izdelkov, ki so naprodaj je samo različnih zaslona objektiv, in druge nastavitve so enake.Originalni zaslon leče se lahko uporabljajo.Material zaslona leče so narejene iz stekla.

- Vsak niz LCD je bila preizkušena pred odpremo.Lahko preizkusite ga še enkrat, kot je ta pred namestitvijo.Test, preden se namestitev.To je koristno ugotoviti vzroke težav v novejši namestitev.In kakršno koli vprašanje ,se lahko obrnete na nas, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo takoj ~

Paket je vključeno:

1 x LCD Zaslon kompleti (set)

Prosimo, glejte namestitev ukrepi prve.Namestitev vaje je na dnu.

- Ne stisnite LCD zaslon.Ne obrišite zaslon LCD z mokro brisačo.Stiskanje LCD okvir in hrbtni pokrovček bo privedlo do neenakomerne osvetlitve ozadja zaslona, light spot in temno mesto.

Namestitev tutorial

Kot je prikazano na spodnji sliki, varjenje dveh nogah Q2 lahko močno izboljša svetlost LCD zaslona.Uporablja se lahko tudi brez varjenja, vendar svetlost je relativno nizka.

- GBA konzole matične plošče LCD kabel podporo je razdeljena na 32 kodo pin in kodo za 40 pin.Tam je model znamke, v okviru kabel podporo.Izberite pravo kabel za sebe.

- Položaj oblikovanje prve serije dotik zatemnitev kablov je malo postrani.Kot sledi, uporabite škarje za odrezani del, ki ne vpliva na uporabo.

- Namestitev metode je naslednji, prosim glejte sliko).

- Dal obojestranski lepilni trak in LCD-stop blok v mestu.LCD omejitev blok se nahaja na dnu obeh straneh lupini.

- Nato namestite LCD in LCD adapter svet.LCD zaslon je treba, kolikor je mogoče, na desni, in meja bi morala dotik, dve majhni udarci na desni strani ohišja.

- Zaradi niso originalni lupina ni enotna, če LCD ne more vrhu desno, ste lahko poljske lupina nekoliko.

1. Primerna za gba
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Blagovna Znamka YiYimerci
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela IPS LCD Zaslon Kompleti za GBA
2. Ime Izdelka Gameboy gba LCD Zaslon kompleti
3. Material Plastični + Steklo
Nintendo Model GameBoy Advance
4. Značilnosti Podpora 5 stopenj svetlosti
S USB No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni