Električna Kolesa Dodatki 24V/48V Električni motor 250W/350W Brushless DC Motor Krmilnik Za Električna Kolesa E-kolo Skuter

Nov izdelek

€13.24

€28.77

-53 %

Na zalogi

Oznake:

brushless motor, 500w brushless motor, mi skuter, robot motorna kolesa, 350w 36v, kolesarska oprema splošno, Brezkrtačnih, 12v motor, 24v 400w, električni skuter e

Značilnosti:

Krmilnik pas funkcija:

*1.Smerniki napajanje: žarometov napajalni kabel je 2 žice, črna in rumena, kjer črno žico je negativen, rumena žica mora biti vklopljena, ko je instrument smerniki stikalo vklopljeno (nadzorom instrument smerniki vklop), in je izhodna napetost je napetost akumulatorja ( Upoštevajte, da to ne 5V ali 12V).

*2.Power line: power line na krmilnik je 3 linije, modra, rdeča in črna, modra je moč signala linijo, rdeče 5V, črna negativne.Moč-pomoč funkcija mora biti priključen na električno-pomoč senzorja, ki se uporablja predvsem za pedal električna kolesa za pomoč jahanje, zaradi česar je vožnja proces več dela za varčevanje.

*3.Samostojno učenje: self-učenje linija se uporablja, ko krmilnik nameščen, ki lahko samodejno popolno ujemanje delo med motor in krmilnik brez zapleten priročnik fazi ujemanje.Bi bilo lažje za namestitev.

*4.Power-off zavore: Ta krmilnik je nizke ravni power-off zavoro.Dve žice so bele in črne.Bela žica je signal žice in črno žico je negativna elektroda (nizke ravni).Črno žico priključite na belo žico za nadzor motorja ne bo delovala, če je motor se napaja off.By način, opis visoki ravni power-off zavoro.Na visoki ravni power-off zavora je signalna črta.Ta signalna linija mora biti priključen na regulator z high-level line višja kot 12V, da bi se motor izklopi in ne dela. .

*5.Krmiljenje line: tri linije rdeča, bela in črna je prelomno linijo, rdeče 4.3 V, belo nadzor hitrosti, signalna črta, črna negativne

*6.Pole, potrebujejo povezavo z ročico ali za hitro izbiranje.

*7.Instrument kabel: se uporablja za povezavo instrumenta, ki je usklajena s krmilnikom.

*8.Motorna Dvorani: Motorna Dvorani žice, kot pove že ime, je v Dvorani žica, ki se uporablja za povezavo motor.Ampak to upravljavca Dvorani linija je dodatno belo merjenja hitrosti linije (na splošno, električna kolesa, motorna bo merjenja hitrosti linije, če ne, ignorirajte belo črto)

*9.Motorna fazi line: motor fazi linija je v uporabi za povezavo fazi skladu motorja.Te tri vrstice so zelo debele in so iz silikona, z visoko temperaturo linije.

Upravljavec sistema funkcija :

*1.Pod napetostjo: Ko napetost akumulatorja pade na krmilnik je pod-vrednost napetosti, proizvodnja je samodejno ustavila za zaščito baterije v času, da se prepreči poškodbe baterije zaradi več-odvajanje.

*2.Power-on anti-hitrosti in teče anti-hitrosti: da bi preprečili varnost vozila, ki jih povzroča krmilnik power-on, ko je linija ali krmilni ročaj je v okvari.

*3.MOS cev kratkostična zaščita: samodejno zazna okvara MOS cev ob vklopu preprečuje poškodbe drugih MOS cevi, zaradi kratkega stika na povezavo.

*4.Visoke temperature, zaščito: ko temperatura krmilnik je previsoka, bo to samodejno zmanjša izhodni tok ali ustavitev proizvodnje.

*5.Rotacija zaščito: Ko je motor blokiran, nadzor skp samodejno omeji tok.Ko vrtenja je blokirana, vezje samodejno cut off po 2S za zaščito motorja in krmilnika v času.

Instrument uvod:

1.Zaslon funkcije: prikaz hitrosti, povečanje prestavi zaslon, indikator napajanja, krivda poziv, skupno število prevoženih kilometrov, eno kilometrino, smerniki količina zaslon, en čas potovanja zaslonu.

2.Nadzor/nastavitev funkcije: stikalo za vklop, nadzor, smerniki vklop nadzora, 6 km/h povečanje nadzora, premer kolesa nastavitev, omejitev hitrosti, nastavitev, meter spanja nastavitev za osvetlitev (svetlost nastavitev, nastavitev napetosti.

Pas opis:

① Rdeča (P+) instrument napajalni kabel

② Modra (VCC), električno zaklepanje vrat žice

③ Black (GND) negativne line

④ Zelena (RX) instrument sprejem podatkov

⑤ Rumena (TX) instrument prenosa podatkov

Instrument za nastavitev funkcija:

Pritisnite in držite gor in dol tipke na meter, da vnesite v merilnik nastavitve.

P01 ribje: Backlight osvetlitve, stopnja 1 je najtemnejši, raven 3 je najpametnejše.

P02: Mile enota, 0: KM; 1: MILE.

P03: Napetost ravni: 24V, 36V, 48V.

P04: Spanje čas: 0, ne spi; ostale številke so spanja čas, obseg: 1-60; enota minut.

P05: Povečanje prestavi 1-9

P06: premer Kolesa: enota, inch; natančnost: 0.1.

P07: za Hitro merjenje magnet številka: obseg: 1-100.

P08: omejitev Hitrosti: hitrost odstotne območje 0-100%, 100 pomeni hitrost 100%.

P09: Nič začetek in ne-nič start, 0: nič start; 1: non-nič začeti.

P10: Pogon nastavitev načina 0: Moč-pomaga pogon (krmilo, je neveljaven).

1: Električni pogon (pogon z vrtenjem ročice, moči pomaga položaj je neveljavna v tem času).

2: električni pogon in električni pogon v računalniku hkrati.

P11: Povečanje občutljivosti nastavitev razpon: 1-24.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni